Ακούστε μια τις μεγαλύτερες επερχόμενες επιτυχίες. Η Lariss κυκλοφορεί το debut single της Dale Papi.

Η πρωτοεμφανιζόμενη Lariss μας παρουσιάζει το debut single της “Dale Papi” ενώ πρόσφατα έκανε πρεμιέρα και το video, στο οποίο η εντυπωσιακή τραγουδίστρια παίζει το ρόλο της femme fatale.

«Ήταν μια καταπληκτική εμπειρία παρόλο που δουλέψαμε συνεχόμενα για 12 ώρες και μάλιστα δεν κατάλαβα το πότε πέρασε η ώρα. Πραγματικά εκτιμώ όλη την ομάδα μου, με υποστήριξαν σε κάθε βήμα», είπε η Lariss.

Το “Dale Papi” το έγραψε η ίδια μαζί με τους Shift και David Ciente. Το video του τραγουδιού το σκηνοθέτησε ο Khaled Mokhtar.

Η Alexandra Stan είναι fan της Lariss και δήλωσε:

«Η Lariss ξέρει πως να τραγουδήσει και πως να εντυπωσιάσει το κοινό. Η Lariss είναι ένα νέο, sexy και εξωτικό project. Είμαι περήφανη που είμαστε στην ίδια ομάδα».

Από μικρή, όταν ήταν μόλις 7 ετών ήξερε οτι ήθελε να γίνει τραγουδίστρια. Από τότε δεν έχει χάσει κανένα μουσικό διαγωνισμό.

Από το 2009 εώς το 2013 σπούδασε “Jazz and Pop Music” στο Εθνικό Μουσικό Πανεπιστήμιο του Βουκουρεστίου. Εκπαιδεύθηκε από διάσημους τραγουδιστές και παρακολούθησε επαγγελματικές τάξεις όπου εκεί βελτίωσε τις ικανότητές της στο βιολί.

Αφήστε το σχόλιό σας