Ξανά έγκυος η Beyonce; Το μυστήριο της φωτογραφίας στο Instagram
Beyonce

Είναι ξανά έγκυος η Beyonce; Μια φωτογραφία στο Instagram γέννησε φήμες για δεύτερη εγκυμοσύνη.

Γυαλιά ηλίου, πορτοκαλί κορδέλα … και σκεπασμένη με άμμο με φουσκωμένη κοιλιά σε πρώτο πλάνο! Έτσι είδαμε την Beyonce σε μία από τις τελευταίες φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram, και σε πολλούς φάνηκε ως μια αδιάσειστη απόδειξη μιας δεύτερης εγκυμοσύνης.

Είναι και πάλι έγκυος η Queen Bey;

Τον ντόρο ήρθε να ηρεμήσει μια πολλή καλή φίλη της Beyonce, η Angie Beyince (ναι, πραγματικά ονομάζεται έτσι) η οποία είπε στους δημοσιογράφους ότι πέρασε μια νύχτα με πολλά ποτά μαζί με την τραγουδίστρια του “Drunk In Love” μόλις τρεις ημέρες πριν από τη λήψη της παραπάνω φωτογραφίας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Now magazine, η Angie είπε:

[pull_quote_center]Παρασκευή βράδυ ήμουν στο σπίτι μου, όταν ήρθαν και με βρήκαν η Beyoncé και η Michelle Williams. Ήπιαμε μερικά ποτήρια κρασί μαζί και στη συνέχεια θα καλέσαμε την Kelly Rowland στο FaceTime. Στη συνέχεια πήγαμε έξω για να διασκεδάσουμε μέχρι τις τέσσερις το πρωί.[/pull_quote_center]

Από την άλλη, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που φήμες θέλουν την Bey έγκυο για δεύτερη φορά. Πριν μερικούς μήνες ο σύζυγός της Jay-Z μήνες είχε αλλάξει τα λόγια ενός τραγουδιού, για να τραγουδήσει το στίχο: «Αυτή είναι έγκυος με ένα άλλο παιδί«.

Από τη μεριά του ζευγαριού Carter δεν ήρθε καμία επιβεβαίωση. Το μυστήριο συνεχίζεται!

Αφήστε το σχόλιό σας