Το «Αν Σου Λείπω» συνεχίζει να ξετυλίγει το νήμα από το νέο άλμπουμ που μόλις κυκλοφόρησε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Το «Πού Με Φτάσανε Οι Έρωτες» είναι ένας πολυσυλλεκτικός δίσκος, αλλά όπως λέει και η ίδια η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, διαφορετικά πολυσυλλεκτικός.

Μετά τη συνεργασία με ένα συνθέτη και μία στιχουργό στο προηγούμενο άλμπουμ της είχε την ανάγκη, όχι απλά να ακούσει και να διαλέξει τραγούδια, αλλά να μπει στη δημιουργική – καλλιτεχνική διαδικασία μαζί με τους δημιουργούς.

Τα τραγούδια να προκύψουν από τη σχέση τους και όχι μόνο για τη φωνή της.

Τα τραγούδια έκαναν αυτήν τη διαδρομή και έρχονται να κάνουν και άλλες αμέτρητες διαδρομές παρέα με τον καθένα μας, στα ακουστικά στο μετρό ή στα ηχεία του αυτοκινήτου σε διαδρομές με ανοιχτά καλοκαιρινά παράθυρα, στην ησυχία του καναπέ μας και στις χαρές της παρέας.

Ο Ευριπίδης Ζεμενίδης ξεκίνησε να ενορχηστρώνει το δίσκο όσο βρισκόταν στην Αθήνα, αλλά όπως συμβαίνει και με τους έρωτες, έτσι και με αυτόν το δίσκο, συνέβησαν και απρόοπτα. Ο δίσκος συνεχίστηκε μεν, αλλά με τον Ευριπίδη να βρίσκεται στο Βερολίνο και τα τραγούδια να κάνουν την πορεία αυτή, Αθήνα – Βερολίνο.

Το «Αν Σου Λείπω» είναι ένας μπάλος σε μουσική που υπογράφει ο Μάκης Σεβίλογλου, τον οποίο ντύνει με στίχους ο Άρης Αποστολόπουλος.

Ο δίσκος «Πού Με Φτάσανε Οι Έρωτες» κυκλοφορεί στα δισκοπωλεία και στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από τη Minos EMI / Universal.

«Ήχοι που με οδηγούν να θυμάμαι τα καλοκαίρια μου, τα καλοκαίρια στο νησί μου, τον τόπο καταγωγής μου. Γλέντια, χαρές, ευτυχία, ήχοι γνώριμοι και οικείοι σε μένα», λέει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη αναφερόμενη στη Μύκονο.

«Χαίρομαι που ήρθε ξανά στα χέρια μου ένας τέτοιος μπάλος.»

 

Αφήστε το σχόλιό σας