Από μία διαφορετική σκοπιά θα παρουσιαστεί στο θεατρικό σανίδι η Amy Winehouse, φωτίζοντας το αδιαφιλονίκητο ταλέντο της.

Η οικογένεια της Amy Winehouse συζητά το ενδεχόμενο να μεταφέρει τη ζωή της αδικοχαμένης τραγουδίστριας σε μουσικοθεατρική παράσταση.

Η Βρετανίδα αστέρας της soul, η οποία πέθανε τον Σεπτέμβριο του 2011, είχε μια ζωή γεμάτη σκαμπανεβάσματα, ενώ μαχόταν με τον εθισμό στα ναρκωτικά.

Τα γεγονότα και η πάλη που έδωσε έχουν ήδη αποτελέσει το αντικείμενο ενός ντοκιμαντέρ που κυκλοφόρησε το 2015, το βραβευμένο με Oscar και Grammy «Amy», αλλά φαίνεται ότι το συγκεκριμένο μιούζικαλ στοχεύει να διηγηθεί την ιστορία της από διαφορετική σκοπιά.

Σε συνέντευξη στο βρετανικό ταμπλόιντ «The Sun» κατά τη διάρκεια μίας εκδήλωσης στο «Ίδρυμα Amy Winehouse», ο Mitch Winehouse, ο πατέρας της τραγουδίστριας, επιβεβαίωσε ότι σκοπεύει να μεταφέρει τη ζωή της Amy Winehouse στη σκηνή, με μία ιστορία που θα επικεντρώνεται στο ταλέντο της:

«Συζητάμε για το εγγύς μέλλον ένα μιούζικαλ που γιορτάζει τη ζωή και τη μουσική της. Είναι κάτι που θα ήθελα πολύ να συμβεί και έχω ήδη πει ότι είμαι χαρούμενος εάν το έργο προχωρήσει. Θα προορίζεται για το “West End”  (σ.σ. περιοχή του Λονδίνου παρόμοια με το Broadway στη Νέα Υόρκη). Θέλουμε να κάνουμε κάτι που θα θυμίζει την Amy γι’ αυτό που ήταν, υπάρχουν πολλά περισσότερα από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ», δήλωσε.

Στο παρελθόν, ο Mitch Winehouse είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για το περιεχόμενο του ντοκιμαντέρ «Amy», το οποίο περιέγραψε ως «πολύ επώδυνο», δηλώνοντας ότι «δεν έδειξε πόσο διασκεδαστική ήταν» η Amy Winehouse.

Έξι χρόνια χωρίς την Amy Winehouse:
Το προφητικό κύκνειο άσμα του «Back To Black»

Amy Winehouse - αφιέρωμα - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας