Ο πατέρας της Amy Winehouse πιστεύει ότι βλέπει το «φάντασμα» της κόρης του, που τον επισκέπτεται με τη μορφή ενός πουλιού.

Έχουν περάσει έξι χρόνια από το θάνατο της θρυλικής Amy Winehouse, αλλά σύμφωνα με τον πατέρα της, δεν έφυγε ποτέ πραγματικά.

Η τραγουδίστρια έχει επηρεάσει προφανώς πολλούς νέους τραγουδιστές και παρόλο που η δισκογραφική εταιρεία της «κατέστρεψε» τα ακυκλοφόρητα demo, η μουσική της εξακολουθεί να ζει.

Αλλά δεν ήταν αυτό που εννοούσε ο πατέρας της Amy, ο Mitch, όταν μίλησε στη «The Sun» και είπε ότι η τραγουδίστρια βρίσκεται ακόμη ανάμεσά μας, επειδή ισχυρίζεται ότι το φάντασμά της τον επισκέπτεται… συχνά.

Ο Mitch Winehouse εξήγησε την υπερφυσική δραστηριότητα, λέγοντας: «Μετά από τρία χρόνια σκεφτόμουν ίσως ότι μία ημέρα θα επιστρέψει σε κάποιο σχήμα ή μορφή και επιστρέφει – όχι φυσικά, αλλά πνευματικά – όλη την ώρα».

Το «φάντασμα» της Amy Winehouse τον επισκέπτεται συχνά, ειδικά κοντά στα γενέθλιά της: «Το πνεύμα της έρχεται και κάθεται στο άκρη του κρεβατιού μου», υποστηρίζει ο Mitch. «Απλά κάθεται εκεί και μοιάζει ακριβώς όπως εκείνη, με το όμορφο πρόσωπό της και με κοιτάζει. Της λέω: “Είσαι καλά;”, επειδή νιώθω νευρικός με την ύπαρξή της.»

Η ζωή της Amy Winehouse γίνεται μιούζικαλ

Ο πατέρας της τραγουδίστριας ανέφερε επίσης ότι επισκέπτεται τον ίδιο και τη σύζυγό του Jane με τη μορφή ενός πουλιού που μοιάζει με ένα που η Amy Winehouse είχε τατουάζ στο χέρι της.

«Την εβδομάδα μετά το θάνατό της βρισκόμουν στο σπίτι της αδελφής μου και ακούσαμε αυτό το γδούπο και ένας κότσυφας που έμοιαζε όμοιος με το τατουάζ της Amy πέρασε μέσα από το παράθυρο», αποκάλυψε. «Πήγαμε και τον πήραμε και τον βάλαμε σε μία κούρνια. Συνέβη νύχτα, όταν τα πουλιά δεν πετούν, αλλά επέστρεψε και κάθισε στο πόδι μου.»

Ο Mitch Winehouse όχι μόνο αισθάνθηκε ότι το πουλί ήταν μία φανέρωση της Amy Winehouse, αλλά λέει ότι το πουλί τους τραγούδησε: «Το βάλαμε πίσω και ήρθε και κάθισε στη μέση και τραγούδησε», περιέγραψε. «Τώρα βλέπω κότσυφες όλη την ώρα. Και σκέφτεσαι: “Ω, είναι μόνο ένα πουλί”, αλλά είναι αυτή, είμαι σίγουρος γι’ αυτό.»

Και ενώ μερικοί ίσως θεωρήσουν τα περιστατικά λίγο τρομακτικά ή περίεργα, ο Mitch πιστεύει ότι «είναι παρήγορο με έναν τρόπο να ξέρω ότι είναι εδώ και γύρω μου».

Έξι χρόνια χωρίς την Amy Winehouse:
Το προφητικό κύκνειο άσμα του «Back To Black»

Amy Winehouse - αφιέρωμα - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας