Η Amy Steele χαρακτηρίζεται ως το «next big thing» στην Αγγλία και είναι σίγουρο ότι η μουσική της θα καθηλώσει το ελληνικό κοινό.

Το «Graces» είναι το νέο single από την Amy Steele, μία ξεχωριστή τραγουδίστρια – συνθέτρια με βάση το Λονδίνο που έχει ήδη κερδίσει την υποστήριξη του «BBC Radio 1» και των περιοδικών «Clash» και «Wonderland».

«Το «Graces» είναι η ανάμνηση της ελπίδας σε μια νέα αρχή. Μια εξερεύνηση του φόβου του χωρισμού, που μετριάζεται μέσα από το πόθο που δημιουργεί η αίσθηση της ελπίδας.», λέει η ίδια η Amy Steele.

Παράλληλα με τη μουσική της καριέρα, το διαρκή πειραματισμό της ως προς τον ήχο και την εξέλιξη του fanbase της (πάνω από 20.000 Facebook Likes και 37.000 Twitter followers με ανοδική πορεία), η Amy πρόσφατα ολοκλήρωσε το διδακτορικό της στην Ιατρική!

Το πρώτο single της Amy, «Bury You Deep», έχει πάνω από ένα εκατομμύριο views στο YouTube και περιλάμβανε και ένα remix σε garage αισθητική από τον Catch 44 aka Ras Kwame του Capital Xtra. Το επόμενο single, «The Wolves» με πάνω από δύο εκατομμύρια streams έλαβε την υποστήριξη του UKF και του BBC Radio 1.

Το «Graces» είναι το πρώτο single από το επερχόμενο EP με τίτλο «Memories in Watercolor», το οποίο θα περιλαμβάνει 8 τραγούδια με το καθένα να εξετάζει ένα διαφορετικό στάδιο μίας σχέσης, μια διαφορετική μνήμη ή απόχρωση με μια τάση ελαφράς υποβάθμισης που η ελπίδα έρχεται να δημιουργήσει κάτι καινούριο.

Το «Graces» πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 30 Ιουνίου μαζί με πέντε remixes: Truth (Dubstep), Hodge Bristol (Electronic), Icicle (DnB), Journeyman (House) και Embody (Electronic).

 

Αφήστε το σχόλιό σας