Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στο απόγειο του Φεστιβάλ των Καννών λαμβάνει μέρος η φιλανθρωπική εκδήλωση κατα του Aids γνωστή και ως AmfAR Gala!

Φέτος το θέμα της εκδήλωσης είχε τίτλο «LOVEGOLD» και περιελάμβανε ενα fashion show με συμμετέχοντες τα μεγαλύτερα ονόματα της βιομηχανίας της μόδας, είτε ήταν σχεδιαστές και οίκοι που δημιούργησαν απο ενα μοναδικό κομμάτι για την πασαρέλα, είτε ήταν μοντέλα και fashion editors σε ρόλο μοντέλων. Την επιμέλεια του σόου ανέλαβε η αγαπημένη σε όλους μας, πρώην editor-in-chief της γαλλικής Vogue, Carine Roitfeld.

Φυσικά όπως παντα το παρόν έδωσαν ηθοποιοί, τραγουδιστές, editors, μοντέλα, σχεδιαστές και πάρα πολλοί άλλοι σε μια λαμπερή βραδιά που κατάφερε να συγκεντρώσει 25 εκατομμύρια δολάρια και να σπάσει κατά πολύ το προηγούμενο ρεκόρ των 11 εκατομμυρίων!

Όμως πέρα από όλα αυτά, ένα από τα σημαντικότερα μέρη της εκδήλωσης είναι η είσοδος των διασήμων και οι δημιουργίες που επέλεξαν να φορέσουν. Έτσι όπως πάντα ξεχωρίσαμε τις πιο καλοντυμένες παρουσίες μονο για εσάς.

-Από τον Ανάστασιο Μουμτζή

Αφήστε το σχόλιό σας