Με ένα τραγούδι που θα συζητηθεί όσο κανένα άλλο επανέρχεται η Αμαρυλλίς.

Η Αμαρυλλίς ανανεώνεται δισκογραφικά με ένα ιδιαίτερο τραγούδι, που φέρει την υπογραφή του αξέχαστου Παντελή Παντελίδη.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια διατηρούσε στενή φιλική σχέση με το φαινόμενο της ελληνικής δισκογραφίας, τον άνθρωπο που τάραξε τα «νερά» και λατρεύτηκε περισσότερο από όλους τα τελευταία χρόνια.

Συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2013 χάρη στη μεγάλη επιτυχία «Διαταγές», ένα τραγούδι που δημιούργησε ο Παντελής Παντελίδης και έδωσε ώθηση στην Αμαρυλλίδα, παραμένοντας έως σήμερα αγαπημένο. Οι «Διαταγές» έθεσαν τα θεμέλια μίας γερής φιλίας που παρέμεινε αλώβητη μέχρι την τελευταία στιγμή.

Τις ημέρες αυτές, διαδόθηκε η είδηση ότι τα ακυκλοφόρητα τραγούδια που άφησε πίσω του ο Παντελής Παντελίδης θα δοθούν σε τρίτους καλλιτέχνες. Τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν αφορούσαν άτομα που εκτιμούσε απεριόριστα ο αγαπημένος καλλιτέχνης και τα οποία έτρεφαν παρόμοια αισθήματα για εκείνον.

Η Αμαρυλλίς, μία από τις πιο αξιόλογες φωνές της γενιάς της στο λαϊκό τραγούδι, θα είναι η πρώτη που θα ερμηνεύσει μία δημιουργία του Παντελή Παντελίδη μετά την αδόκητη απώλειά του, εκτός από τα τραγούδια που έχουν δημοσιευθεί με τη δική του φωνή.

Το ιδιαίτερο αυτό τραγούδι έχει τον τίτλο «Θα Ζω» και είναι απολύτως σίγουρο ότι θα γεννήσει πολλά συναισθήματα και θα συζητηθεί όσο κανένα άλλο.

Κυκλοφορεί την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου από τη Minos EMI / Universal.

Δείτε επίσης:
Τι δεν είπε ποτέ η Αμαρυλλίς στον Παντελή Παντελίδη;

Αμαρυλλίς Οικονομόυ - Amaryllis (2016) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας