Η Αμαρυλλίς εξομολογήθηκε τι δεν είπε ποτέ στον Παντελή Παντελίδη και την απογοήτευση που την ώθησε να σκεφτεί να αφήσει το τραγούδι.

Τη γνωρίσαμε ξανθιά και την υποδεχτήκαμε μελαχρινή. Την Πέμπτη 27 Απριλίου, η Αμαρυλλίς ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show», σε μία συζήτηση εφ’ όλης της ύλης.

Επιπλέον, την απολαύσαμε να τραγουδάει ζωντανά στο πλατό το νέο τραγούδι της με τίτλο «Να Σε Προσέχει».

Η Αμαρυλλίς ήταν από τα άτομα του καλλιτεχνικού χώρου που είχε έρθει αρκετά κοντά στον Παντελή Παντελίδη, καθώς του οφείλει τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισαν οι «Διαταγές», ένα από τα λίγα τραγούδια που έγραψε για άλλες φωνές ο αξέχαστος τραγουδιστής.

Είναι αλήθεια ότι είχε σκεφτεί να αφήσει το τραγούδι και ότι ο Παντελής Παντελίδης της άλλαξε τη σκέψη;

«Όταν τον γνώρισα τον Παντελή, ήμουνα πολύ απογοητευμένη, γενικότερα από το πώς κυλούσαν τα πράγματα στη δουλειά μου…

Ο Παντελής δεν το γνώριζε αυτό. Κάναμε παρέα, γνωριστήκαμε. Κατ’ ευθείαν, μόλις με άκουσε – αν θυμάμαι καλά – την πρώτη φορά που με άκουσε live και δε θυμάμαι που τραγουδούσα τότε, το 2013 ήταν… Κατ’ ευθείαν την επόμενη ημέρα μου έστειλε το τραγούδι (σ.σ. τις «Διαταγές»). Πρώτα μου έστειλε το στίχο: «Διαταγές δε σηκώνω εγώ που λες»… Ο Παντελής είχε γενικότερα ένα ιδιαίτερο τρόπο που έγραφε, πέρα από το βιωματικό. Κι έτσι αμέσως έγινε η συνεργασία αυτή. Και δεθήκαμε πολύ γρήγορα με τον Παντελή.»

Γιατί δεν του εξέφρασε ποτέ αυτή την απογοήτευση;

«Για να είμαι ειλικρινής δεν του το ‘πα ποτέ… {…} Αν και μπορεί να το ‘χε καταλάβει, γιατί ο Παντελής γενικότερα αντιλαμβανόταν πάρα πολλά πράγματα και πολλές φορές δε χρειαζόταν να τα πεις.»

Οι «Διαταγές» και η επιτυχία που σημείωσε εκείνο το τραγούδι της έδωσαν ξανά την ψυχολογική δύναμη:

«Θεωρώ ότι με εκτόξευσε. Ήταν ένα τραγούδι το οποίο μέσα σε λιγότερο από δύο μήνες έγινε πασίγνωστο, σε όλη την Ελλάδα και στην Κύπρο. Κάναμε και μαζί και συναυλίες με τον Παντελή όλο το καλοκαίρι.»

Υπάρχει κάτι που δεν πρόλαβε να πει η Αμαρυλλίς στον Παντελή Παντελίδη;

«Αυτά που αισθάνομαι τώρα, του τα έχω πει. Όλη την ευγνωμοσύνη και το μεγάλο ευχαριστώ.»

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη της Αμαρυλλίδας στο «The 2Night Show»:

Δείτε επίσης: Η Αμαρυλλίς παίρνει το όπλο της
και σημαδεύει την επιτυχία με το «Να Σε Προσέχει»

Αμαρυλλίς - Να Σε Προσέχει - video clip - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας