Αμαρυλλίς και Παντελής Παντελίδης πριν 2 μόλις ημέρες κυκλοφόρησαν τις «Διαταγές» τους οι οποίες σπάνε κάθε ρεκόρ!

Ο τραγουδιστής – δημιουργός «φαινόμενο» της φετινής σεζόν, ο Παντελής Παντελίδης, βρήκε στο πρόσωπο της Αμαρυλλίδος τη νέα μούσα του και της εμπιστεύτηκε το καινούριο του τραγούδι με τίτλο «Διαταγές».

Οι δύο τραγουδιστές γνωρίστηκαν πριν ελάχιστους μήνες και αμέσως αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους σε μία συνεργασία επιτυχίας. Ο Παντελής Παντελίδης έγραψε τη μουσική και τους στίχους σε ένα ακόμη κομμάτι που θα κατακτήσει την κορυφή και η Αμαρυλλίς με τη μοναδική ερμηνεία της το… απογείωσε!

Η μεγάλη αναμονή που υπήρξε από το κοινό για την κυκλοφορία του φάνηκε και στην πράξη, καθώς μέσα σε κάτι λιγότερο από 48 ώρες που οι «Διαταγές» είναι στον αέρα έχουν ξεπεράσει στο σύνολο τις 81.000(!) προβολές στο YouTube, ενώ και στα ημερήσια ραδιοφωνικά charts κατόρθωσε να μπει στα πρώτα 50 τραγούδια με τις περισσότερες μεταδόσεις, σε ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

Ποια θα είναι η ξέφρενη πορεία του νέου τραγουδιού της Αμαρυλλίδος και του Παντελή Παντελίδη που κυκλοφορεί από την EMI; Αυτή τη στιγμή που διαβάζετε αυτές τις γραμμές μπορεί να έχει ξεπεράσει στο σύνολο και τις 100.000 προβολές μπαίνοντας στην 3η ημέρα!

«Διαταγές δε σηκώνω εγώ που λες» και ακούστε κι εσείς τις «Διαταγές» εδώ!

Αφήστε το σχόλιό σας