Η αγαπημένη Αμαρυλλίς θα βρεθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο 17 και 18 Νοεμβρίου για 2 μοναδικές βραδιές σε Λάρνακα και Λεμεσό με σκοπό να ξεσηκώσει το νησί της Αφροδίτης!

 

Η Αμαρυλλίς ταξιδεύει στην Κύπρο έρχόμενη από 2 καταπληκτικές σεζόν στο πλάι του Γιάννη Πλούταρχου, έχοντας κερδίσει τις εντυπώσεις, και έχοντας συνεργαστεί παλαιότερα δίπλα σε καλλιτέχνες όπως ο Νότης Σφακιανάκης, ο Πάνος Κιάμος, η Πέγκυ Ζήνα και ο Στέλιος Ρόκκος.

Το κοινό του νησιού θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει την αγαπημένη Αμαρυλλίδα στις καινούριες της επιτυχίες «Δεν Υπάρχεις Για Μένα» και «Σε Χρειάζομαι», οι οποίες  έχουν κατακτήσει υψηλές θέσεις στα charts, αλλά και σε παλαιότερα αγαπημένα τραγούδια της, σαν τα «Σήμερα Έκλαψα Πολύ», «Όσο Υπάρχεις Εσύ», «Μείνε», «Είμαστε Ένα».

Δύο βραδιές απόλυτης διασκέδασης με την ταλαντούχα τραγουδίστρια να είναι έτοιμη να ανεβάσει τους ρυθμούς και να σηκώσει το κοινό από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό με ένα πρόγραμμα που θα περιέχει non-stop επιτυχίες.

Η Αμαρυλλίς το Σάββατο 17 Νοεμβρίου θα βρεθεί στο Prime Lime στη Λεμεσό (Γλαδστώνος 86 Β’), ενώ την Κυριακή 18 Νοεμβρίου θα εμφανιστεί στο Lush Beach Bar στη Λάρνακα.

Δύο μοναδικές βραδιές απόλυτης διασκέδασης που το κοινό της Κύπρου δεν πρέπει να χάσει!

Αφήστε το σχόλιό σας