Η Αμαρυλλίς συναντά δισκογραφικά το Γιώργο Θεοφάνους και μαζί ετοιμάζουν το καινούριο άλμπουμ τους!

Η Αμαρυλλίς πραγματοποιεί μία σπουδαία συνεργασία ενώνοντας τις δυνάμεις της με το Γιώργο Θεοφάνους και ετοιμάζοντας μαζί του τη νέα δισκογραφική της δουλειά.

Μετά το single «Διαταγές», σε μουσική και στίχους του Παντελή Παντελίδη, που σηματοδότησε την έναρξη της κοινής της πορείας με τη Minos – EMI και αγκαλιάστηκε θερμά από το κοινό, η Αμαρυλλίς επανέρχεται στο μουσικό προσκήνιο με νέα τραγούδια που θα φέρουν την υπογραφή του καταξιωμένου δημιουργού Γιώργου Θεοφάνους.

Η τραγουδίστρια αυτές τις ημέρες βρίσκεται συνεχώς στο στούντιο και ετοιμάζει πυρετωδώς τον καινούριο δίσκο της. Παράλληλα, σε λίγες ημέρες πρόκειται το πρώτο δείγμα της σύμπραξης Γιώργου Θεοφάνους και Αμαρυλλίδος καθώς θα βγει στον αέρα το νέο μουσικό κομμάτι τους.

Αυτή θα είναι η τρίτη προσωπική δουλειά της Αμαρυλλίδος τα τελευταία 5 χρόνια, μετά το «Είμαστε ένα» και το cd-single «Όσο υπάρχεις εσύ».

Η Αμαρυλλίς όπως μας γνωστοποίησε χαρακτηριστικά μέσω τον λογαριασμών της στα κοινωνικά δίκτυα πράττει μία καινούρια δημιουργική αρχή και ανυπομονεί για τη στιγμή που θα ακούσουμε για πρώτη φορά τα νέα τραγούδια της!

 

Αμαρυλλίς - Γιώργος Θεοφάνους - στούντιο - facebook
Η ανακοίνωση της Αμαρυλλίδος και η δήλωσή της σχετικά με το γεγονός.

Αφήστε το σχόλιό σας