Η Αμαρυλλίς εμφανιζόταν στο πλευρό του Γιώργου Γιαννιά σε ένα σχήμα που κέρδισε το κοινό, όμως αναγκάζεται να λήξει πρόωρα τη συνεργασία τους!

Η Αμαρυλλίς αυτή την άνοιξη έκανε ένα δυναμικό δισκογραφικό comeback με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι του Παντελή Παντελίδη, τις «Διαταγές», οι οποίες αγαπήθηκαν από τους ακροατές από την πρώτη στιγμή.

Όσον αφορά τις εμφανίσεις της, ύστερα από δύο μεγάλες συνεργασίες στο πλευρό του Νότη Σφακιανάκη και (δις) του Γιάννη Πλούταρχου, η αγαπημένη τραγουδίστρια έκανε ένα νέο βήμα συμπράττοντας με το Γιώργο Γιαννιά στο «Frangelico».

Το σχήμα τους είχε μία άκρως ικανοποιητική πορεία, όμως λόγοι υγείας αναγκάζουν την Αμαρυλλίδα να λήξει τις εμφανίσεις της δύο εβδομάδες νωρίτερα από ότι ήταν προγραμματισμένο. Η αποθεραπεία κρίνεται άκρως απαραίτητη και το φορτωμένο πρόγραμμα υποχρεώσεων που ακολουθεί δεν αφήνει πολλά περιθώρια στην τραγουδίστρια να πράξει αλλιώς.

Συγκεκριμένα, η Αμαρυλλίς ανέφερε σχετικά:

«Οι εμφανίσεις μου στο Frangelico Upper Class oλοκληρώθηκαν δύο εβδομάδες νωρίτερα από την προβλεπόμενη συμφωνία μας και αυτό οφείλεται σε ένα πρόβλημα υγείας στο αυτί μου που με ταλαιπωρεί και έπρεπε να κάνω αποθεραπεία.
Υποχρεώθηκα να σταματήσω και να αφήσω ένα όμορφο μουσικό ταξίδι που ξεκίνησε τον Απρίλιο μιας και σειρά υποχρεώσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό – με συναυλίες που είχαν συντονιστεί εδώ και καιρό – δε θα μου επέτρεπαν να είμαι να είμαι συνεπής στους χρόνους μου αλλά και στην αποκατάσταση της υγείας μου.
Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία που είχα τόσο με την επιχείρηση όσο και με τον Γιώργο Γιαννιά.»

Αφήστε το σχόλιό σας