Η Αμαρυλλίς έδωσε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό όπου μίλησε για τον «πόλεμο» που έχει δεχθεί στην καριέρα της

Η Αμαρυλλίς μπορεί όπως όλα δείχνουν να έχει μόλις κυκλοφορήσει τη νέα μεγάλη επιτυχία της χρονιάς, τις «Διαταγές» σε μουσική και στίχους του Παντελή Παντελίδη που σπάνε κάθε ρεκόρ, όμως κατά παρελθόν έχει βιώσει το μποϊκοτάζ στον επαγγελματικό χώρο.

Γι’ αυτές τις δύσκολες στιγμές της καριέρας της μίλησε σε συνέντευξή της στο «Εγώ Weekly»:

«Υπήρξαν άνθρωποι που προσπάθησαν να σας μποϊκοτάρουν; Η αλήθεια είναι όταν μπαίνεις επαγγελματικά στη δισκογραφία, αντιμετωπίζεις τον ανταγωνισμό. Έχουμε ακούσει ιστορίες μεγάλων καλλιτεχνών, που έχουν μοιραστεί με τον κόσμο πισώπλατα μαχαιρώματα που βίωσαν στην καριέρα τους. Νομίζω ότι αυτό ισχύει σε όλους τους χώρους, ιδιαίτερα όταν προσπαθείς να διεκδικήσεις ένα κομμάτι της πίτας. Σίγουρα κάποιοι δεν χαίρονται με την επιτυχία σου ή προσπαθούν να σου βάλουν τρικλοποδιές. Δεν μπορώ να πω ψέμματα. Προσωπικά μου έχει συμβεί.

Όχι τόσο στην αρχή, όσο αργότερα στην πορεία μου. Δεν με… χάλασε όμως. Δεν πρέπει να αφήνουμε κανέναν να μας βγάζει απο τον ωραίο δρόμο, που ξεχωριστάονειρευόμαστε. Όσο βρίσκεσαι στο χώρο, αρχίζεις να αντιλαμβάνεσαι και να οσφρίζεσαι τι συμβάινει γύρω σου. Δεν σημαίνει ότι όπως λειτουργούμε εμείς, σκέφτονται και οι άλλοι. Από την άλλη, δεν μπορείς να είσαι συνέχεια με αρνητισμό ή να θεωρείς ότι όλοι θέλουν το κακό σου.»

 

Όσο για το ποιο είναι το χειρότερο πράγματα που έτυχε να της κάνουν; Όπως αναφέρει η εντυπωσιακή τραγουδίστρια αυτό ήταν να της κλείσουν το μικρόφωνο τη στιγμή που τραγουδούσε, ενώ συμπλήρωσε

«Δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι’ αυτό. Συνέβη μια φορά, αλλά δε με επηρέασε ιδιαίτερα. Προσπαθώ να κάνω πάντοτε ξεκάθαρα τη δουλειά μου. Νομίζω ότι μόνο όταν είσαι ντόμπρος μπορείς να δημιουργήσεις πράγματα…»

Αφήστε το σχόλιό σας