Η Αμαρυλλίς μοιράζεται το νέο τραγούδι της και μόνο ένα «Ενδεχόμενο» υπάρχει.

Το «Ενδεχόμενο» ήταν να επιστρέψει η Αμαρυλλίς με ακόμα ένα υπέροχο τραγούδι, αφού διανύει την καλύτερη περίοδο της καλλιτεχνικής διαδρομής της.

Η γοητευτική ύπαρξη με την ατόφια φωνή συγκίνησε τραγουδώντας μία από τις ακυκλοφόρητες δημιουργίες του Παντελή Παντελίδη. Ήταν μία και μόνη εξαίρεση αναφορικά με τη μουσική προίκα του αξέχαστου τραγουδιστή – τραγουδοποιού, καθότι η Αμαρυλλίς και ο Παντελής Παντελίδης συνδέονταν με μία γερή φιλία.

Το «Θα Ζω» απέκτησε μία θέση ανάμεσα στις είκοσι μεγαλύτερες ελληνικές επιτυχίες των ραδιοφώνων, ενώ το συγκλονιστικό video clip που το συνόδευσε, έχει προβληθεί πάνω από 3,1 εκατομμύρια φορές στο YouTube.

Η πορεία της Αμαρυλλίδας στο μουσικό τοπίο σκιαγραφείται από ηχηρές επιτυχίες και σημαντικές συνεργασίες με τους πιο καταξιωμένους δημιουργούς, που αναγνωρίζουν πάντα τα προσόντα της και της εμπιστεύονται τα τραγούδια τους.

Αμαρυλλίς - Ενδεχόμενο (video clip)

Το «Ενδεχόμενο» να συνεχιστεί αυτό το μοτίβο ήταν σίγουρο.

Η Αμαρυλλίς συμπράττει με το μοναδικό Πάνο Καπίρη και την εξαιρετική Ελένη Γιαννατσούλια, το δίδυμο που υπογράφει συνθετικά και στιχουργικά αντίστοιχα το νέο τραγούδι της, μία δυναμική μπαλάντα που δεν υπάρχει κανένα «Ενδεχόμενο» να μην αγαπηθεί και να μη γίνει αντικείμενο αφιέρωσης.

Την παραγωγή επιμελήθηκε ο έμπειρος Γιάννης Δουλάμης.

Το κινηματογραφικό μουσικό βίντεο έχει τη σκηνοθετική σφραγίδα του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου και συνδυάζει με μαγικό τρόπο τα δυνατά συναισθήματα του τραγουδιού με το επιβλητικό φυσικό τοπίο στη Λίμνη Βουλιαγμένης στο Λουτράκι, όπου έλαβαν χώρα τα γυρίσματα για την οπτικοποίηση.

Το «Ενδεχόμενο» κυκλοφορεί από τη Minos EMI  / Universal και είναι επιτυχία.

Την ενορχήστρωση και τον προγραμματισμό του τραγουδιού φρόντισε ο Λεωνίδας Τζίτζος.

Η Αμαρυλλίς να υποδύεται μοναδικά το ρόλο της στο video clip που οπτικοποιεί το «Ενδεχόμενο».

Μπορείτε να πάρετε μία γεύση από τα γυρίσματα και όσα συνέβησαν πίσω από τις κάμερες, με το παρασκηνιακό υλικό που ακολουθεί:

Αφήστε το σχόλιό σας