«Καμιά δε θα ‘ναι σαν αυτή»! Η Αμαρυλλίς μας κατενθουσιάζει με το video clip της νέας επιτυχίας της!

Έπειτα από τα μεγάλα hits «Άστο Τέλειωσε»«Πόσο Να Πέσω Πιο Χαμηλά» και «Διαταγές» που ακούστηκαν δυνατά, η Αμαρυλλίς συνεχίζει το «χορό» των επιτυχιών τραγουδώντας «Καμιά Δε Θα ‘Ναι Σαν Εμένα»!

Το νέο τραγούδι της αγαπημένης τραγουδίστριας υπογράφει συνθετικά ο Stan και η ομάδα του, των Snapyourfingaz, Revo και Joe Minor, ενώ οι στίχοι είναι αποκλειστική δημιουργία του Stan.

Η Αμαρυλλίς οπτικοποίησε το «Καμιά Δε Θα ‘Ναι Σαν Εμένα» υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια του Γιάννη Παπαδάκου και το αποτέλεσμα ενθουσιάζει.

Περιπέτεια, αδρεναλίνη, κίνδυνος, αγωνία! Μία «ληστεία» με άρωμα γυναίκας που έχει προηγηθεί και μία κινηματογραφική απόπειρα διαφυγής σε ένα video clip υπερπαραγωγή. Ως μία άλλη… Clyde, του θρυλικού gangster διδύμου των Bonnie και Clyde, η Αμαρυλλίς παίρνει την κατάσταση στα χέρια της και αποδεικνύει πως «καμιά δε θα ‘ναι σαν αυτή»!

Παράλληλα, η Αμαρυλλίς συνεχίζει με μεγάλη με μεγάλη επιτυχία τις εμφανίσεις της στο «Έναστρον», στο πλευρό του Βασίλη Καρρά, του Στέλιου Ρόκκου και του Τάκη Ζαχαράτου.

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI.

Αφήστε το σχόλιό σας