Η Αμαρυλλίς «Γύρισε σελίδα» και το τραγουδά με εικόνα στη νέα επιτυχία της, δια χειρός STAN, Icon Music & Ελένης Γιαννατσούλια, που κυκλοφορεί!

Η Αμαρυλλίς «Γύρισε σελίδα»!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, μία από τις εντυπωσιακές φωνές και παρουσίες της ελληνικής δισκογραφίας, έπειτα από την τελευταία επιτυχία της «Καμιά Δε Θα ’Ναι Σαν Εμένα» σε στίχους του Stan και μουσική των Stan και iCon Music, επανέρχεται δριμύτερη με ένα ολοκαίνουριο κομμάτι που θα λατρέψουμε από το πρώτο άκουσμα.

Μία υπέροχη δυναμική μπαλάντα την οποία η Αμαρυλλίς απογειώνει με την κρυστάλλινη ερμηνεία της και το αποτέλεσμα είναι άκρως εθιστικό!

Αυτό ακριβώς είναι το νέο τραγούδι της με τίτλο «Γύρισα Σελίδα» και σύνθεση που υπογράφει ο Stan και η iCon Music (Snapyourfingaz, Revo & Joe Minor). Οι στίχοι είναι μία δημιουργία του Stan και της Ελένης Γιαννατσούλια. Τη διεύθυνση παραγωγής και την ενορχήστρωση ανέλαβε ο Κώστας Καλημέρης.

Το «Γύρισα Σελίδα» απέκτησε εικόνα κάτω από τη σκηνοθετική επιμέλεια του Γιάννη Παπαδάκου.  Οι συναρπαστικές εικόνες δημιουργούν ένα ατμοσφαιρικό και συγχρόνως απολαυστικό video clip το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω!

Κυκλοφορεί από τη MINOS EMI.

«Γύρισα σελίδα κι όμως σα να πάγωσε ο χρόνος
κάτι μέσα μου με σπρώχνει να ’ρθω να σε βρω
Σε ψάχνω, σε πεζόδρομους – πλατείες, σε μπαράκια – συναυλίες,
από μακριά για λίγο έστω να σε δω
Μωρό μου άκου με…»

Αφήστε το σχόλιό σας