Οι Αλχημιστές διασκευάζουν με το δικό τους μοναδικό τρόπο μία αγαπημένη επιτυχία του παρελθόντος!

Το «Πάρε με απόψε» επέλεξαν οι Αλχημιστές να διασκευάσουν και να κυκλοφορήσουν ως νέο single. Πρόκειται για ένα αγαπημένο τραγούδι που ερμήνευσε για πρώτη φορά ο Νίκος Ζιώγαλας περί το 1990, όπως και φυσικά αργότερα η Γλυκερία.

Oι ίδιοι λένε:

«Είναι πραγματικά λίγες οι στιγμές που μια μπάντα μπορεί να νιώσει ένα “ξένο” κομμάτι τόσο έντονα “δικό” της. Το “Πάρε με απόψε” του Νίκου Ζιώγαλα, ερμηνευμένο βέβαια και από την εξαίρετη και μοναδική Γλυκεριά, αποτελεί την δική μας στιγμή, όπου το κομμάτι ενός άλλου καλλιτέχνη κατάφερε και δεν προστέθηκε απλά στο πρόγραμμα μας, αλλά αφομοιώθηκε στον ήχο μας και τον απελευθέρωσε, προσθέτοντας ταυτόχρονα ένα ακόμα κομμάτι στο πολύχρωμο παζλ της μουσικής μας ταυτότητας.

Ύστερα από την πολυετή παρουσία του στη λίστα με τα τραγούδια που ερμηνεύουμε στις εμφανίσεις μας, αποφασίσαμε δειλά, σχεδόν συνωμοτικά και ίσως όχι με απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης, πως ήρθε ο καιρός να μπούμε στο στούντιο και να αποτυπώσουμε τη δική μας εκδοχή-διασκευή σε ένα κομμάτι που έχει ήδη τη δική του θέση στην ιστορία και την καρδιά του ελληνικού τραγουδιού.

Δεν υπάρχουν λόγια να ευχαριστήσουμε τον μεγάλο τραγουδοποιό και φίλο Νίκο Ζιώγαλα για την άδεια του να διασκευάσουμε το κομμάτι του και θα θέλαμε με τη σειρά μας να του το αφιερώσουμε και να ευχηθούμε “καλοτάξιδο” για ακόμα μια φορά.»

Οι Αλχημιστές είναι :
Βασίλης Παγώνης-Φωνή/Κιθάρες
Βασίλης Δημούδης-Μπουζούκι/Φωνητικά
Βάιος Χριστοδούλου-Πλήκτρα/Programming
Κώστας Μαραγκός-Μπάσο
Mike Χαλβατζόγλου-Τύμπανα

Κυκλοφορεί από τη MINOS – EMI.

Αφήστε το σχόλιό σας