Το νέο τραγούδι του Alvaro Soler είναι η καλύτερη συντροφιά για το φετινό καλοκαίρι.

Το «La Cintura» είναι το πρώτο single του Alvaro Soler, από το δεύτερο άλμπουμ του «Mar de Colores», το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο.

Το τραγούδι αφορά ένα θέμα το οποίο αποτελεί κλασική συζήτηση για τους άνδρες στη Μεσόγειο: Τους γοφούς. Οι κάτοικοι της Βόρειας Ευρώπης δε μπορούν να έχουν ανταγωνισμό σε αυτόν τον τομέα, επειδή οι Ισπανοί μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα, και κυρίως χορό. Ο Alvaro, ωστόσο, δεν είναι και το καλύτερο παράδειγμα.

«Όταν έγραψα το τραγούδι, συνέχεια σκεφτόμουν ότι πρέπει να βγάλω το “La Cintura” (γοφοί) από το ρεφρέν, γιατί δεν είμαι εγώ, είμαι πολύ ψηλός, και σίγουρα όχι χορευτής. Όμως μετά σκέφτηκα, γιατί να μην χρησιμοποιήσω τη δική μου ανασφάλεια – βασικά το γεγονός ότι φαίνεται γελοίο όταν χορεύω – και να γράψω γι’ αυτό; Αν είμαι απλώς ειλικρινής, ίσως στο τέλος βγει κάτι δυνατό…»

Και έτσι ο Alvaro Soler αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας αυτή την αποστολή, έτσι ώστε να μάθει να κοντρολάρει τους γοφούς του μέσα από ένα γοητευτικό με πολύ χιούμορ ρεφρέν, το οποίο θα ξεσηκώσει όλους τους γοφούς του κόσμου, ανεξαρτήτως χορευτικών δεξιοτήτων.

Ο Alvaro χορεύει αυτό το καλοκαίρι και όλοι μπορούν να συμμετάσχουν!

Στο video clip συμμετέχει και το παγκοσμίου φήμης μοντέλο Toni Garrn, η οποία έχει πάνω από ένα εκατομμύριο ακολούθων στο Instagram.

Με την πρώτη ματιά, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.

Ο Alvaro Soler είναι ένας γοητευτικός Ισπανός, του οποίου το ντεμπούτο album «Eterno Agosto» και τα hits «Sofia», «El Mismo Sol», «Yo Contigo, Tú Conmigo (The Gong Gong Song)» έχουν συγκεντρώσει περίπου 30 χρυσές, πλατινένιες και διαμαντένια διακρίσεις παγκοσμίως. Ήταν υποψήφιος για 3 Latin American Music Awards, τα τραγούδια του έχουν πάνω από 390.000.000 streams μόνο στο Spotify και στο YouTube έχει πάνω από 1.500.000 subscribers.

Τα πράγματα αρχίζουν και γίνονται πιο ενδιαφέροντα αν μπείτε λίγο πιο βαθιά στη ζωή του.

Ο Alvaro έχει Ισπανίδα μητέρα και Γερμανό πατέρα, έζησε στο Τόκιο για 10 χρόνια πριν επιστρέψει στη Βαρκελώνη, ενώ σπούδασε βιομηχανικό σχεδιασμό. Το 2015 μετακόμισε στο Βερολίνο όπου και έγραψε το solo ντεμπούτο album του, το οποίο πήγε κατευθείαν στο Νο1 της Γερμανίας, έφτασε στο Νο1 της Πολωνίας, της Ελβετίας, της Ιταλίας και κατάφερε να μπει στα charts και πολλών υπόλοιπων χωρών της Ευρώπης.

Το «Sofia» χτύπησε κορυφή σε 17 χώρες, και μπήκε στο Top5 σε 30 χώρες παγκοσμίως. Παρά τη μεγάλη επιτυχία, ο 27χρονος Alvaro δεν παίρνει τον εαυτό του πολύ στα σοβαρά, και δεν παρασύρεται από τη δημοσιότητα σε ό,τι αφορά τα τραγούδια του.

Τον ενδιαφέρει περισσότερο να ενώνει διαφορετικές κουλτούρες στη σκηνή, μέσα από ελκυστικούς ήχους και αρκετή δόση χιούμορ.

Αφήστε το σχόλιό σας