Ο Ηλίας Βρεττός κυκλοφορεί την τρίτη κατά σειρά ολοκληρωμένη προσωπική δισκογραφική δουλειά του με τίτλο «Άλλος άνθρωπος»!

Ο Ηλίας Βρεττός, ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής της νέας γενιάς, κυκλοφορεί τώρα το νέο του άλμπουμ με τον αποκαλυπτικό για τις προθέσεις του τίτλο «ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ», μια δουλειά που συγκεντρώνει τις υπογραφές πολλών ταλαντούχων δημιουργών, συνθετών και στιχουργών, και μερικά από τα πιο όμορφα λαϊκά τραγούδια που έχουν γραφτεί πρόσφατα.

Ο δίσκος περιλαμβάνει 14 στο σύνολο τραγούδια από τα οποία έχουν ήδη ξεχωρίσει και έχουν γίνει μεγάλες, αγαπημένες από τον κόσμο, επιτυχίες τα «Τί Δεν Καταλαβαίνεις», «Να Μείνεις Για Πάντα», «Άχ Καρδιά Μου», «Κορώνα Γράμματα» και «Άλλος Άνθρωπος». Εδώ θα βρείτε επίσης και το remix του «Αχ Καρδιά Μου» με τη συμμετοχή των MASTER TEMPO.

Πριν δέκα ημέρες κυκλοφόρησε και το ολοκαίνουργιο single του Ηλία Βρεττού, η ερωτική, δυναμική μπαλάντα με τίτλο «Μόνο Μαζί Σου», που παίζεται συνέχεια στα ραδιόφωνα και έχει αποσπάσει πάρα πολύ κολακευτικά σχόλια για συγκινητικό video clip του Γιώργου Δέδε, που τη συνοδεύει, μια τολμηρή στη σύλληψη ιστορία που ξετυλίγεται ρομαντικά μέχρι το αναπάντεχο τέλος που κανείς δεν περιμένει και που γεμίζει όποιον το έχει δει με αισιοδοξία ότι υπάρχει αληθινή αγάπη.

Δείτε το νέο βίντεο «Μόνο Μαζί Σου» ΕΔΩ:

Το νέο album του Ηλία Βρεττού «ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ» κυκλοφορεί τώρα από την Cobalt Music.

Το tracklist του δίσκου:
1. Άλλος άνθρωπος
2. Μόνο Μαζί σου
3. Περασμένη ώρα (feat. Master Tempo)
4. Μη λες κουβέντα
5. Πίνω στην υγειά σου
6. Σκοτάδι
7. Μην με κοιτάζεις
8. Τ’ανείπωτα
9. Έτσι είμαι εγώ
10. Αχ καρδιά μου
11. Να μείνεις για πάντα
12. Τι δεν καταλαβαίνεις
13. Κορώνα γράμματα
14. Αχ καρδιά μου (remix) vs Master Tempo

Αφήστε το σχόλιό σας