Ένα σοκαριστικό ατύχημα έστειλε στο χειρουργείο την Carrie Underwood, η οποία υποστηρίζει ότι «δε μοιάζει η ίδια».

Η Carrie Underwood αποκάλυψε ότι έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο πρόσωπο, έπειτα από ένα τρομερό ατύχημα.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια της country είχε μοιραστεί με το κοινό ότι είχε σπάσει τον καρπό της μετά από πτώση στα σκαλοπάτια του σπιτιού της, αλλά αυτό που δεν ανέφερε ήταν ότι τραυματίστηκε και στο πρόσωπο. Τόσο σοβαρά, που απαιτήθηκε από τους ιατρούς να τοποθετήσουν περισσότερα από 40 ράμματα.

«Υπάρχει επίσης ένα άλλο κομμάτι της ιστορίας για το οποίο δεν ήμουν έτοιμη να μιλήσω, αφού το ζω ακόμα και υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα ως προς το πώς θα καταλήξουν τα πράγματα», είπε η Carrie Underwood στα μέλη του fan club της. «Είναι τρελό πώς ένα τρομερό, τυχαίο ατύχημα μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου», τόνισε.

«Εκτός από το σπάσιμο του καρπού μου, κατάφερα με κάποιο να τραυματιστώ και στο πρόσωπό μου. Θα σας γλιτώσω από τις φριχτές λεπτομέρειες, αλλά όταν βγήκα από το χειρουργείο τη νύχτα που έπεσα, ο ιατρός είπε στον Mike (Fisher, το σύζυγό της και παλαίμαχο αθλητή του χόκεϊ) ότι είχε τοποθετήσει περίπου 40 με 50 ράμματα», περιέγραψε.

Εφτά εβδομάδες μετά το ατύχημα η Carrie Underwood αναρρώνει, αλλά ομολογεί ότι «δε μοιάζει η ίδια».

«Ειλικρινά δεν ξέρω πώς πρόκειται να καταλήξουν τα πράγματα, αλλά ξέρω αυτό: Είμαι ευγνώμων», σχολιάζει. «Είμαι ευγνώμων που δεν ήταν πολύ, πολύ χειρότερο. Και είμαι ευγνώμων για τους ανθρώπους στη ζωή μου που υπήρξαν εκεί σε κάθε βήμα του δρόμου.»

Και μια αχτίδα ελπίδας: «Είμαι αποφασισμένη να κάνω το 2018 εκπληκτικό και θέλω να μοιραστώ μαζί σας τα πράγματα κατά μήκος του δρόμου», γράφει η 34χρονη τραγουδίστρια. «Και όταν θα είμαι έτοιμη να κάτσω μπροστά σε μία κάμερα, θέλω όλοι να καταλάβετε γιατί ίσως φαίνομαι κάπως διαφορετική», πρόσθεσε.

Η Carrie Underwood δημοσίευσε πρόσφατα μία φωτογραφία της στο Instagram, αλλά κάλυπτε το μεγαλύτερο μέρος του προσώπου της με ένα κασκόλ.

Αφήστε το σχόλιό σας