«Θέλω μόνο οι άνθρωποι να γνωρίζουν ότι δεν είναι μόνοι».

Φανταστείτε αν αντί των support συγκροτημάτων που συνήθως ανοίγουν τις συναυλίες, να υπήρχε κάποιος που έβγαζε μια εμπνευσμένη ομιλία.

Αυτή είναι πάνω κάτω η ιδέα της Demi Lovato, η οποία όπως αποκάλυψε, κατά τη διάρκεια του αμερικανικού σκέλους της περιοδείας της, θα προσφέρει στους οπαδούς δωρεάν συνεδρίες θεραπείας, σεμινάρια υγείας και, στην πραγματικότητα, παρακινητικές ομιλίες, σε μια προσπάθεια να αφαιρέσει το στίγμα γύρω από τις ψυχικές ασθένειες.

View this post on Instagram

Fan selfies with @ddlovato!

A post shared by Good Morning America (@goodmorningamerica) on

«Θα είναι σαν μια συνεδρία θεραπείας πριν από τις συναυλίες – εξήγησε η τραγουδίστρια του «Echame La Culpa» (το βίντεο έχει ξεπεράσει τα 500 εκατομμύρια views στο YouTube!) στο Good Morning America – θα είναι ομιλητές και θα παρεμβαίνουν πολλοί διαφορετικοί οργανισμοί της χώρας. Θα είναι μια εμπνευσμένη και συγκινητική εμπειρία».

Τα workshop έχουν ήδη προγραμματιστεί σε συνεργασία με το CAST, ένα κέντρο αποκατάστασης όπου η ίδια η Demi Lovato είχε φιλοξενηθεί το 2011.

«Υποφέρω από διπολική διαταραχή και είμαι πολύ ανοιχτή σε αυτό επειδή πιστεύω ότι αυτή η διαταραχή αφορά πολλούς ανθρώπους και πρέπει να διασφαλίσουμε ότι υπάρχει ευαισθητοποίηση», κατέληξε η Demi.
[/video_embed]

Πραγματικά μια πρωτοβουλία που πρέπει να επικροτήσουμε!

Η περιοδεία της Demi Lovato με τους DJ Khaled και Kehlani θα ξεκινήσει στις 26 Φεβρουαρίου από το Σαν Ντιέγκο. Προς το παρόν υπάρχουν μόνο προγραμματισμένες ημερομηνίες για τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά.

Αφήστε το σχόλιό σας