Νέο Ρεκόρ για τον Claydee και το “Mamacita Buena”!

Το Ελληνικό Video Clip Με τα Περισσότερα YouTube Views που ‘Εχουν Γίνει Ποτέ!!!

Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία… 50 εκατομμύρια YouTube views έφτασε πριν λίγες ώρες το mega-hit, του απόλυτου Hit-Maker, Claydee, “Mamacita Buena”. Αυτό είναι το Ελληνικό Video Clip με τα περισσότερα views που έχουν γίνει ποτέ στον δημοφιλή ιστότοπο.

Το “Mamacita Buena” κυκλοφόρησε το 2012 σε μουσική του Claydee και στίχους των Chris Kid και Manolo Vegas. Το τραγούδι κέρδισε αμέσως κοινό και κριτικούς και ανέβηκε με πολύ γρήγορους ρυθμούς στα airplay, iTunes και Shazam charts της χώρα μας. Στα μέσα Ιουνίου της ίδιας χρονιάς έκανε πρεμιέρα το πολύ sexy video clip, σε σκηνοθεσία του Αλέξη Κωνσταντινίδη και είναι ένα από τα πιο ακριβά video clips στην Ελλάδα. Το single παρέμεινε για δεκαοκτώ συνεχόμενες εβδομάδες στο Top10 του επίσημου airplay chart, ανάμεσά τους και έξι στο #1.

Το track κυκλοφόρησε σε πάνω από 30 χώρες, από τα μεγαλύτερα dance label παγκοσμίως όπως μεταξύ άλλων από την Ultra Music, Blanco Y Negro και Magic Records (Universal Music Poland).

Η κορυφή δεν είναι κάτι άγνωστο για τον Claydee καθώς έχει βρεθεί εκεί πολλές φορές είτε με δικές του παραγωγές όπως τα “Call Me” (Dimension X & Claydee) και “Tonight” (Playmen & Claydee feat. Tamta), είτε με παραγωγές για άλλους όπως τα “Last Summer” (Nicko) και “The End” (Reckless), είτε με κορυφαίους καλλιτέχνες όπως Σάκης Ρουβάς, Stan, Tamta, Κώστας Μαρτάκης, Dimension-X και πολλούς άλλους. Επίσης στο ενεργητικό του έχει τρία MAD Awards: Mad Radio 106.2 Track of the year για το “Last Summer” ενώ έχει αποσπάσει δύο φορές το βραβείο για το Best Dance Video Clip. Την πρώτη φορά για το “Call Me” και την δεύτερη φορά για το “Do It”.

Πριν λίγες μέρες μας παρουσίασε το brand new single του με τίτλο “Come To Papa”, στο οποίο συμμετέχει ο αδερφός του Alex Lupa. Το τραγούδι βρίσκεται ήδη στο playlist των μεγαλύτερων ραδιοφωνικών σταθμών ανα την Ελλάδα και ανεβαίνει με αστραπιαία βήματα στις υψηλότερες θέσεις του επίσημου airplay chart.

Αφήστε το σχόλιό σας