Η Κατερίνα Ντίνου συμπράττει με τον κορυφαίο μουσικοσυνθέτη Μίμη Πλέσσα εν όψει του νέου δίσκου της, σε μία συνεργασία που γέννησε ένα ολοκαίνουριο τραγούδι.

Η Κατερίνα Ντίνου ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι στη ζωή της αν και είναι πτυχιούχος φαρμακευτικός, όπως μας ενημερώνει μέσω του βιογραφικού της.

Οι μουσικές αναζητήσεις την έχουν οδηγήσει στην κυκλοφορία τεσσάρων δισκογραφικών δουλειών (μεταξύ τους ένα CD single) με αξιομνημόνευτες συνεργασίες. Πραγματοποίησε το ντεμπούτο της με το άλμπουμ «Φως Αυγούστου», ενώ έχει συμμετάσχει ως στιχουργός σε δίσκο του Παντελή Θαλασσινού. Έκανε τη δεύτερη εκτέλεση στο τραγούδι «Σ’ Αναζητώ» του Γιάννη Σπανού και του Αλέξη Αλεξόπουλου. Ακολούθησε το CD «Σε Όνειρο Ζω» όπου ο Γιάννης Σπανός της εμπιστεύεται τέσσερα καινούρια κομμάτια . Μεταξύ των δημιουργών ήταν και ο Νίκος Ζιώγαλας.

Μετά τη δουλειά «Σε Λίγο Ξημερώνει», η ερμηνεύτρια ετοιμάζει το επόμενο άλμπουμ της με μία σπουδαία καλλιτεχνική συνύπαρξη.

Ο κορυφαίος Έλληνας μουσικοσυνθέτης Μίμης Πλέσσας ενορχηστρώνει δώδεκα προσωπικές δημιουργίες του και συνοδεύει τη φωνή της Κατερίνας Ντίνου παίζοντας πιάνο. Η σύμπραξη των δύο προσώπων έφερε ως καρπό ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Άλλαξα» σε σύνθεση του Μίμη Πλέσσα και στίχους της καλλιτέχνιδας. Το εν λόγω μουσικό κομμάτι έδωσε την ονομασία στην επερχόμενη δισκογραφική δουλειά της Κατερίνας Ντίνου.

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας