Μία συνάντηση κορυφής και υψηλού επιπέδου με μοναδικές στιγμές θα μας χαρίσουν ο Σταύρος Ξαρχάκος και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Αυτό το καλοκαίρι η χαρισματική ερμηνεύτρια Άλκηστις Πρωτοψάλτη θα συναντήσει για πρώτη φορά το μεγάλο μας συνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο!

Η σπίθα άναψε πέρυσι στο Καλλιμάρμαρο στη συναυλία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και χωρίς δεύτερη σκέψη γεννήθηκε «Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ»! Μία συνάντηση κορυφής, μία καλλιτεχνική συνεργασία υψηλού επιπέδου που θα μας χαρίσει μοναδικές στιγμές, μία μουσική σύμπραξη που όλοι ξέρουμε πόσο θα συγκινήσει.

Ο σπουδαίος Σταύρος Ξαρχάκος θα συναντηθεί επί σκηνής με τη μοναδική ερμηνεύτρια σε ένα πρόγραμμα το οποίο θα διευθύνει ο ίδιος και στο οποίο θα ακουστούν τα ωραιότερα τραγούδια του συνθέτη, χρωματισμένα με την διακριτική και ακριβή ερμηνεία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Η υπέροχη αυτή συνεργασία θα ξεκινήσει στις 28 Ιουνίου στο Θέατρο Γης, θα ακολουθήσει μία σειρά συναυλιών σε ανοιχτά θέατρα – ιδιαίτερους χώρους και θα ολοκληρωθεί στο Ηρώδειο στις αρχές Σεπτεμβρίου! Αμέσως μετά προγραμματίζονται εμφανίσεις εκτός συνόρων.

Μαζί τους θα βρίσκεται δεκαμελής ορχήστρα αποτελούμενη από εκλεκτούς μουσικούς.

Καλοκαίρι 2017. Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη συναντά τον Σταύρο Ξαρχάκο. Μια συνάντηση από αυτές που είναι βέβαιο ότι θα αφήσουν ισχυρό αποτύπωμα στη μνήμη και στην καρδιά μας, ένα μαγνητικό πεδίο γεμάτο μουσική, δύναμη και συναίσθημα.

 

Αφήστε το σχόλιό σας