Στο «Κύτταρο» επιστρέφει ο Αλκίνοος Ιωαννίδης για ένα νέο κύκλο εμφανίσεων.

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, μετά από μία καλοκαιρινή περιοδεία σε Ελλάδα και Κύπρο, θα συνεχίσει φέτος το χειμώνα με ένα σόλο πρόγραμμα, ξεκινώντας το Νοέμβριο από τον ιστορικό χώρο του «Κυττάρου».

Μόνος επί σκηνής, ο αγαπημένο ερμηνευτής παίζει και τραγουδάει τα τραγούδια του στην απλούστερη μορφή τους, μεταφέροντάς μας στη στιγμή της δημιουργίας τους.

Ακολουθώντας μια παράδοση αιώνων, αυτή των τροβαδούρων, ταξιδεύει από πόλη σε πόλη, φέρνοντας αισθήσεις, αισθήματα, σκέψεις, εμπειρίες, όνειρα και πραγματικότητες που αφορούν όλους μας.

Ένα πρόγραμμα ακρόασης αλλά και συμμετοχής, που μας ταξιδεύει μέσα από τις εντάσεις και τις σιωπές του στον πυρήνα της ιερής αυτής τέχνης.

Αλκίνοος Ιωαννίδης - Hit Channel

Πρωταγωνιστές, όπως πάντα, τα ίδια τα τραγούδια. Στέκονται μπροστά μας γυμνά και ευάλωτα, όπως γεννήθηκαν, αλλά και δυνατά όσο ποτέ. Μαζί τους ζούμε την κατάργηση της απόστασης, τη διεύρυνση του χρόνου, τη μαγεία της συνύπαρξης, την μετατροπή του μοναχικού σε συλλογικό.

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης θα είναι σε κλασική και ακουστική κιθάρα, λαούτο και φωνή, ο Βαγγέλης Λάππας στην ηχοληψία και ο Κωνσταντίνος Μαργκάς στα φώτα.

Για 9 εμφανίσεις στο «Κύτταρο» από τις 2 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο (εκτός 17/11) μέχρι την 1η Δεκεμβρίου.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00
Ώρα έναρξης: 22:00
Εισιτήριο: 10 €

Διοργάνωση: Αθύρ

Αφήστε το σχόλιό σας