Ένα πρόγραμμα ακρόασης αλλά και συμμετοχής, που μας ταξιδεύει μέσα από τις εντάσεις και τις σιωπές του έχει ετοιμάσει ο Αλκίνοος Ιωαννίδης.

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης παρουσιάζει φέτος ένα σόλο πρόγραμμα.

Μόνος επί σκηνής, παίζει και τραγουδάει τα τραγούδια του στην απλούστερη μορφή τους, μεταφέροντάς μας στη στιγμή της δημιουργίας τους. Ακολουθώντας μια παράδοση αιώνων, αυτή των τροβαδούρων, ταξιδεύει από πόλη σε πόλη μεταφέροντας αισθήσεις, αισθήματα, σκέψεις, εμπειρίες, όνειρα και πραγματικότητες που αφορούν όλους μας.

Το πρόγραμμα παρουσιάστηκε την άνοιξη σε πολλές χώρες της Ευρώπης, ενώ στην Ελλάδα έχει παρουσιαστεί κατά καιρούς σε μικρούς χώρους, αλλά και σε μεγάλα θέατρα, όπως το Θέατρο Λυκαβηττού στην Αθήνα και το Θέατρο Δάσους στη Θεσσαλονίκη.

Την Τετάρτη 18 Ιουλίου, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης θα τραγουδήσει ζωντανά για πρώτη φορά στο πανέμορφο Θέατρο «Νταμάρι – Αλίκη Βουγιουκλάκη» στα Βριλήσσια.

Ένα πρόγραμμα ακρόασης αλλά και συμμετοχής, που μας ταξιδεύει μέσα από τις εντάσεις και τις σιωπές του στον πυρήνα της ιερής αυτής τέχνης.

Πρωταγωνιστές, όπως πάντα, τα ίδια τα τραγούδια. Στέκονται μπροστά μας γυμνά και ευάλωτα, όπως γεννήθηκαν, αλλά και δυνατά όσο ποτέ. Μαζί τους ζούμε την κατάργηση της απόστασης, τη διεύρυνση του χρόνου, την μαγεία της συνύπαρξης, την μετατροπή του μοναχικού σε συλλογικό.

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης θα είναι στην κλασική και ακουστική κιθάρα, αλλά και στο λαούτο. Ο Βαγγέλης Λάππας, και ο Βασίλης Δρούγκας θα αναλάβουν την ηχοληψία  και ο Κωνσταντίνος Μαργκάς το φωτισμό.

Διοργάνωση: Αθύρ – Κύτταρο

Έναρξη 21:00
Εισιτήριο: Προπώληση 12€ (τα πρώτα 500 εισίτηρια) – 15€
Ταμείο: 15€

 

Αφήστε το σχόλιό σας