Στη σκηνή του «Κυττάρου» επιστρέφει ο Αλκίνοος Ιωαννίδης για να δώσει τέσσερις αξέχαστες παραστάσεις.

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης επανέρχεται στο «Κύτταρο», δίνοντας συνέχεια στις ανεπανάληπτες εμφανίσεις του Απριλίου, οι οποίες τελικά δεν ήταν αρκετές για τις απολαύσουν όλοι όσοι το επιθυμούσαν.

Τα τελευταία τρία χρόνια ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και οι μουσικοί του, πιστοί σύντροφοί του στη σκηνή, συνέκλιναν διαφορετικές μουσικές κουλτούρες, συμβάντα και συναισθήματα για να τα μοιραστούν με το κοινό μέσα από καταστάσεις συγκίνησης και αλήθειας.

Έχοντας όλη και όλη στις αποσκευές του μία «Μικρή Βαλίτσα» (όπως ονομάζεται και ο τελευταίος δίσκος του αγαπημένου ερμηνευτή και τραγουδοποιού) γεμάτη από παλιά και νέα τραγούδια, ταξίδεψαν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Μία δυναμική συνάντηση με το κοινό που συνεχώς εξελίσσεται και στο τωρινό της στάδιο καταλήγει στις παραστάσεις του Αλκίνοο Ιωαννίδη στο «Κύτταρο».

Έκδηλα χαρακτηριστικά του καλλιτεχνικού προγράμμματος είναι η ανεμπόδιστη επικοινωνία μεταξύ μουσικών και παρευρισκόμενων, ο ελεύθερος αυτοσχεδιασμός, οι ιδιόμορφες ενορχηστρώσεις, οι εντάσεις και οι σιωπές, ο συγκερασμός των αντιστίξεων από ποικίλα είδη. Στοιχεία που οδηγούν στη σύσταση μίας κοινής αισθητικής από παράγοντες διαφορετικών μουσικών κόσμων.

Τα τραγούδια «σαν πρόσωπα κοιταγμένα από διαφορετικές γωνίες» αντιμετωπίζονται με την εφευρετικότητα των ξεχωριστών σολιστών από τους οποίους συνοδεύεται ο Αλκίννος Ιωαννίδης.

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης θα βρεθεί στο «Κύτταρο» για 4 παραστάσεις, στις 18 – 19 και 25 – 26 Νοεμβρίου.

Εισιτήρια - Πληροφορίες

Παρασκευές & Σάββατα
18 – 19 και 25 – 26 Νοεμβρίου 2016

Έναρξη: 22:00

Συμμετέχουν οι μουσικοί:
Γιώργους Καλούδης (τσέλο, λύρα)
Μανόλη Πάππος (μπουζούκι, λαούτο)
Φώτης Σιώτας (βιολί, βιόλα)
Δημήτρης Τσεκούρας (κοντραμπάσο)

Ηχοληψία: Βαγγέλης Λάππας, Βασίλης Δρούγκας
Φωτισμός: Κωνσταντίνος Μαργκάς

Τιμή εισιτηρίου: 13€ (με μπύρα ή κρασί)
Προπώληση (από 18/10): viva.gr. Public, Reload Stores, Seven Spot, 11876, Media Markt

Αφήστε το σχόλιό σας