Την παρουσία του στο «Κύτταρο» ολοκληρώνει ο Αλκίνοος Ιωαννίδης.

Μετά από τέσσερις μαγικές και sold out παραστάσεις, αυτή την Παρασκευή (24/3) και το Σάββατο (25/3) έρχονται οι δύο τελευταίες «στροφές» αυτής της υπέροχης βόλτας που μας χαρίζουν ο Αλκίνοος Ιωαννίδης με την εκπληκτική μουσική του παρέα στο «Κύτταρο».

Ο ερμηνευτής και οι σπουδαίοι μουσικοί του συνοδοιπόροι μας χάρισαν πολλές δυνατές στιγμές. Κατάφεραν να φέρουν μαζί διαφορετικούς μουσικούς κόσμους, γεγονότα και αισθήματα και να τα μοιραστούν με το κοινό, μέσα σε στιγμές μεγάλης έντασης, συγκίνησης και αλήθειας.

Σε αυτό το διάστημα, έδωσαν δεκάδες συναυλίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Αποσκευή τους, μια «Μικρή βαλίτσα» γεμάτη με παλιά και νέα τραγούδια.

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης μιλάει για το ταξίδι
μέχρι εδώ, τώρα, μετά (αντί συνέντευξης)

Η δυναμική, ζωντανή και συνεχώς εξελισσόμενη μουσική αυτή παρέα, παρουσιάζει την ιδιαίτερη προσέγγισή της στο τραγούδι, σε λίγες ανοιξιάτικες εμφανίσεις.

Μέσα από την ευφάνταστη χρήση των εγχόρδων και με την εφευρετικότητα των «πολυμορφικών», ξεχωριστών σολιστών που απαρτίζουν την ομάδα, τα τραγούδια αντιμετωπίζονται συνεχώς με νέους τρόπους, σαν πρόσωπα κοιταγμένα από διαφορετικές γωνίες.

Το πρόγραμμα χαρακτηρίζεται από τη χαρά της συνάντησης, την επικοινωνία, την ελευθερία του αυτοσχεδιασμού, τα ιδιόμορφα ενορχηστρωμένα μέρη, τις εντάσεις και τις σιωπές, τον συγκερασμό διαφορετικών μουσικών ειδών και τη δημιουργία μιας κοινής αισθητικής από συντελεστές που προέρχονται από διαφορετικούς μουσικούς κόσμους.

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης για δύο ακόμα παραστάσεις στο «Κύτταρο»: Την Παρασκευή 24 και το Σάββατο 25 Μαρτίου.

Δείτε επίσης: 10 φωτογραφικά «κλικ»
από την έναρξη του Αλκίνοου Ιωαννίδη στο «Κύτταρο»

Αλκίνοος Ιωαννίδης - Κύτταρο (03-2017) - Hit Channel

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας