Νέα σειρά εμφανίσεων ξεκίνησε ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στο «Κύτταρο» και η έναρξη ξετυλίγεται μέσα από 10 φωτογραφικά «κλικ».

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης συνεχίζει τις φανταστικές και sold out βραδιές του Νοεμβρίου την άνοιξη.

Για τρία διήμερα του Μαρτίου, έχουμε τη χαρά να παίρνουμε μέρος ξανά σε αυτή τη μοναδική μυσταγωγία που δημιουργούν ο Αλκίνοος με την εκπληκτική μουσική του παρέα.

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και οι σπουδαίοι μουσικοί του συνοδοιπόροι μας χάρισαν πολλές δυνατές στιγμές τα τελευταία τρία χρόνια. Κατάφεραν να φέρουν μαζί διαφορετικούς μουσικούς κόσμους, γεγονότα και αισθήματα και να τα μοιραστούν με το κοινό, μέσα σε στιγμές μεγάλης έντασης, συγκίνησης και αλήθειας.

Σε αυτό το διάστημα, έδωσαν δεκάδες συναυλίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Αποσκευή τους, μια «Μικρή βαλίτσα» γεμάτη με παλιά και νέα τραγούδια.

Πρόσωπα κοιταγμένα από διαφορετικές γωνίες

Η δυναμική, ζωντανή και συνεχώς εξελισσόμενη μουσική αυτή παρέα, παρουσιάζει την ιδιαίτερη προσέγγισή της στο τραγούδι, σε λίγες ανοιξιάτικες εμφανίσεις.

Μέσα από την ευφάνταστη χρήση των εγχόρδων και με την εφευρετικότητα των «πολυμορφικών», ξεχωριστών σολιστών που απαρτίζουν την ομάδα, τα τραγούδια αντιμετωπίζονται συνεχώς με νέους τρόπους, σαν πρόσωπα κοιταγμένα από διαφορετικές γωνίες.

Το πρόγραμμα χαρακτηρίζεται από τη χαρά της συνάντησης, την επικοινωνία, την ελευθερία του αυτοσχεδιασμού, τα ιδιόμορφα ενορχηστρωμένα μέρη, τις εντάσεις και τις σιωπές, τον συγκερασμό διαφορετικών μουσικών ειδών και τη δημιουργία μιας κοινής αισθητικής από συντελεστές που προέρχονται από διαφορετικούς μουσικούς κόσμους.

Η έναρξη των εμφανίσεων του Αλκίνοου Ιωαννίδη στο «Κύτταρο» πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10 Μαρτίου, ενώ απομένουν άλλες τέσσερις παραστάσεις: Στις 17 – 18 και 24 – 25 Μαρτίου.

10 φωτογραφικά «κλικ» από την έναρξη

Δείτε επίσης: Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης μιλάει
για το ταξίδι μέχρι εδώ, τώρα, μετά (αντί συνέντευξης)

Αλκίνοος Ιωαννίδης - Alkinoos Ioannidis - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας