Το πρώτο single “Girl On Fire” θα είναι διαθέσιμο στο iTunes και στο Ραδιόφωνο στις 4 Σεπτεμβρίου.

Η νικήτρια tvn 14ων Grammy®, τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και παραγωγός Alicia Keys, θα κυκλοφορήσει το πολύ-αναμενόμενο πέμπτο studio album, Girl On Fire, στις 26 Νοεμβρίου από την RCA Records. Η Keys θα παρουσιάσει το δυναμικό και εθιστικό ομότιτλο και πρώτο single από το Girl On Fire σε μια special εμφάνιση στα MTV Video Music Awards στις 6 Σεπτεμβρίου από το Staples Center του Los Angeles. Το πρώτο single “Girl On Fire” θα κυκλοφορήσει στο iTunes και το ραδιόφωνο στις 4 Σεπτεμβρίου.

«Το ’Girl On Fire’ μιλάει για την εύρεση της φωνής σου, για το πώς να την επιβάλεις και για το πώς να εμπιστεύεσαι το ένστικτό και τον εαυτό σου», είπε η Keys. «Δεν μπορώ να περιμένω να το μοιραστώ με όλο τον κόσμο».

Το Girl On Fire διαθέτει εντυπωσιακά anthems και μοναδικές μπαλάντες, με την υπογραφή της αισθητικής φωνής της Keys και τους προσωπικούς στίχους. Η Keys συνεργάστηκε με διάσημα και ανερχόμενα ταλέντα, συμπεριλαμβανομένου και τους επί χρόνια συνεργάτες της, Krucial, τον νικητή βραβείου Grammy τον Babyface, τον συγγραφέα και τραγουδιστή Jeff Bhasaker, τον καλλιτέχνη Gary Clarke Jr, τους up and comers, Pop and Oak, καθώς και τους Βρετανούς, Emeli Sande και Jamie XX μεταξύ άλλων. Τα τραγούδια του Girl On Fire έχουν την υπογραφή των δυναμικών φωνητικών της Keys και το σήμα κατατεθέν της, το πιάνο αλλά ηχητικά θα ακούσετε και drums, ηλεκτρικούς ήχους, reggae και soul, τα οποία όλα αυτά μαζί δίνουν στο album ένα σύγχρονο ήχο ενώ ταυτόχρονα ακούγεται σαν ένα κλασσικό που σε ταξιδεύει στο χρόνο. Το album περιέχει μια εμπνευσμένη σύνθεση των πλούσιων ήχων που έχει ανακαλύψει η Keys κατά την διάρκεια της ηχογράφησης και των ταξιδιών της στον κόσμο και ιδιαίτερα από την περίοδο που πέρασε στο Λονδίνο και την Τζαμάικα καθώς επηρεασμένο από τις Νέο Υορκέζικες ρίζες της.

Αφήστε το σχόλιό σας