Η Alicia Keys συναντά τον Miguel στην οπτικοακουστική εμπειρία του «Show Me Love»

Ένα άρτια σκηνοθετημένο βίντεο συνοδεύει το νέο τραγούδι της Alicia Keys.

Η Alicia Keys επιστρέφει δισκογραφικά με το δυναμικό single και music video «Show Me Love» στο οποίο συμμετέχει ο Miguel.

Το video clip του τραγουδιού σκηνοθέτησε η Cara Stricker (Kacy Hill, A$AP Rocky, St. Vincent) και αποτελείται από ένα τρίπτυχων σκηνών με πρωταγωνιστές τον Miguel, τον Michael B. Jordan και τη Zoe Saldana με το σύζυγό της Marco Perego Saldana.

Η οπτικοακουστική εμπειρία του «Show Me Love» παρουσιάστηκε στο Dolby SoHo της Νέας Υόρκης, όπου η Alicia και ο Miguel πραγματοποίησαν μία εμφάνιση – έκπληξη.

Το «Show Me Love» σηματοδοτεί το πρώτο τραγούδι από το έβδομο άλμπουμ της πολυβραβευμένης τραγουδίστριας, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει από την RCA Records / Sony Music τους επόμενους μήνες.

Το τραγούδι είναι ένας «καλλιτεχνικός διαλογισμός» για τις διαφορετικές εκφάνσεις της αγάπης που βιώνουμε κατά τη διάρκεια της ζωής μας.

«Έχω κάνει αυτό το ταξίδι για να γίνω πιο ευάλωτη στη ζωή μου, στη μουσική μου. Αυτή η νέα οπτική εμπειρία αντικατοπτρίζει αυτήν την περίοδο. Το Show Me Love παρουσιάζει τις διαφορετικές εκφράσεις της αγάπης, το ταξίδι της, την προσπάθεια και την έλξη, τη μάχη, την χαρά και τη γαλήνη», δηλώνει η Alicia Keys.

Η οπτικοακουστική εμπειρία του άρτια σκηνοθετημένου music video ξεκινά μια καλλιτεχνική εξερεύνηση των συναισθημάτων της Saldana και του Perego Saldana, καθώς δείχνουν τις πολλές φάσεις της αγάπης μέσα από μία όμορφη και σύγχρονη χορογραφία.

Από την άλλη πλευρά, η σκηνή του Michael B. Jordan εξερευνά την αγάπη για τον εαυτό μας και τα εμπόδια που πρέπει κανείς να ξεπεράσει για να βρει την εσωτερική γαλήνη. Τέλος, η σκηνή της Alicia Keys και του Miguel είναι μία ωδή στην αγάπη που βιώνουμε μέσα από την ίδια την τέχνη.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

Must Read

Δες και αυτά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here