Η Alicia Keys επέστρεψε για τα καλά. Η τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το video για το νέο single «We Are Here» και θα μπορούσε να είναι στη λίστα με τις συνεργασίες στο νέο άλμπουμ της Madonna.

Ο κατάλογος των εκλεκτών συνεργατών που περιβάλει τη Miss Ciccone για την δημιουργία του νέου άλμπουμ γίνεται όλο και μεγαλύτερη και πιο ενδιαφέρουσα. Η Madonna ανέβασε στο Instagram αυτό τη φωτογραφία:

“#wearehere. Alicia Killin it on my record….,,,,.,..,,#livingforlove

Η βασίλισσα της pop κρατώντας μια ταμπέλα με το hashtag # UnapologeticB * tch, το οποίο χρησιμοποιεί για να προωθήσει την άφιξη του δέκατου τρίτου άλμπουμ της. Ενώ στο μήνυμα επιβεβαιώνει τη συνεργασία.

Εν τω μεταξύ, ο Diplo (ένας από τους στενότερους συνεργάτες του νέου άλμπουμ της Madonna) μοιράζεται μια φωτογραφία χρησιμοποιώντας το hashtag του νέου single:

Και στη συνέχεια πρόσθεσε μια φωτογραφία στούντιο μαζί με την Alicia …

Με λίγα λόγια, μπορούμε να αναμένουμε μια συνεργασία μεταξύ της Μις Ciccone και της Alicia Keys. Μέχρι τότε ας απολαύσουμε το βίντεο του «We Are Here«, που δημοσιεύθηκε στη σελίδα της στο Facebook μαζί με ένα μεγάλο μήνυμα. Το τραγούδι είναι για την ειρήνη και την ισότητα:

Αφήστε το σχόλιό σας