Ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης κυκλοφορεί το νέο μουσικό κομμάτι «Τα Προς Το Ζην».

Ο ερμηνευτής και τραγουδοποιός Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης παρουσιάζει το νέο τραγούδι με τίτλο «Τα Προς Το Ζην», μέρος του επερχόμενου προσωπικού του δίσκου «38 τ.μ.».

Ανάμεσα στο πλήθος των ζωντανών παραστάσεων που έχει πραγματοποιήσει σε γνωστούς χώρους, διακρίνεται η βράβευσή του με το β’ βραβείο στιχουργικής σύνθεσης στους Αγώνες Δημιουργίας Ελληνικού Τραγουδιού 2012.

Το «Τα Προς Το Ζην» ακολουθεί λιτή μελωδική γραμμή. Οι στίχοι περιέχουν κοινωνικές προεκτάσεις προβάλλοντας εκ διαμέτρου αντίθετες καταστάσεις συνεπακόλουθα της κρίσης και των ευρύτερων προβλημάτων που μαστίζουν την εποχή μας.

Η μουσική και οι στίχοι είναι μία δημιουργία του Αλέξανδρου Εμμανουηλίδη, ο οποίος ενορχήστρωσε το τραγούδι από κοινού με τον Γιώργο Ζιώτα. Το εικαστικό του εξωφύλλου (βλ. κεντρική φωτογραφία) επιμελήθηκε η Μαρίτα Νιάκαρου.

Τις δύο τελευταίες Δευτέρες του Οκτωβρίου και τις δύο πρώτες του Νοεμβρίου ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης θα εμφανιστεί στο club του «Σταυρού του Νότου» με τη συντροφιά των καλεσμένων συναδέλφων του Φοίβου Δεληβοριά, Γιάννη Χαρούλη και Χρήστου Θηβαίου.
Η δισκογραφική δουλειά του καλλιτέχνη με γενικό τίτλο «38 τ.μ.» θα είναι έτοιμη μέσα στο 2016.

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI.

 

Αφήστε το σχόλιό σας