Ο Tiesto επιλέγει Ελληνικά…

Κλισέ αλλά αλήθεια,  αν αγαπάς αυτό που πραγματικά κάνεις, πάντα κάτι καλό προκύπτει!

Ο 19χρονος Αλέξανδρος Μπαλογιάννης (Alex Balog), ασχολείται με την μουσική παραγωγή λιγότερο από ένα χρόνο, ωστόσο το ταλέντο του είναι φυσικό (καθώς έχουμε ακούσει αρκετές αξιόλογες παραγωγές του ως τώρα) και η επιμονή του μεγάλη. Δεν δίστασε λοιπόν να λάβει μέρος στον διαγωνισμό του Tiesto και της Musical Freedom στο Beatport για το remix του Take Me, που ξεκίνησε στις 13/8/2013. O Alex είχε ήδη δουλέψει το κομμάτι πριν ξεκινήσει ο διαγωνισμός, γιατί του άρεσε ιδιαίτερα, και όντας ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, αποφάσισε να πάρει μέρος όταν έγινε η ανακοίνωση.

Δύο μήνες και περίπου 4.000 συμμετοχές μετά, έγινε το απροσδόκητο, όχι μόνο για τον ίδιο τον Αλέξανδρο, αλλά και για όλους εμάς τους Έλληνες λάτρεις της ηλεκτρονικής μουσικής:
Ο ίδιος ο Tiesto, επέλεξε το remix του Alex ως νικητήριο. Όταν ένας από τους βετεράνους της ηλεκτρονικής μουσικής που έχει ακούσει χιλιάδες παραγωγές στη ζωή του και θεωρείται φυσικά ένας από τους καλύτερους παραγωγούς παγκοσμίως επιλέγει το δικό σου κομμάτι, δεν μένουν και πολλά να ειπωθούν ώστε να περιγράψουν επαρκώς, όχι μόνο τα συναισθήματα του ίδιου του παραγωγού, αλλά και την βαρύτητα της καταστάσεως. Μπορεί να φαίνεται απίστευτο σε πολλούς, όπως φάνηκε αρχικά και στον ίδιο τον Alex, αλλά όταν έχεις θέληση, ικανότητα και τίποτα απολύτως να χάσεις, όλα είναι δυνατά να γίνουν. Είναι ίσως ένα από τα μεγαλύτερα βήματα για την ελληνική ηλεκτρονική παραγωγή έως σήμερα κι ευχόμαστε το επίτευγμα του Alex να γίνει παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους παραγωγούς, νέους και μη, καθώς και το γεγονός αυτό να αποτελέσει την αρχή παρόμοιων επιτυχιών για τη χώρα μας.

Στον Alex Balog ευχόμαστε ακόμα καλύτερη τύχη από δω και πέρα, εις ανώτερα και να απολαύσει στο έπακρον τις ανταμοιβές της νίκης αυτής.

Το remix του θα κυκλοφορήσει προσεχώς από την Musical Freedom σε exclusive remix package.

Ακούσετε το νικητήριο remix:
https://soundcloud.com/alexbalog/ti-sto-ft-kyler-england-take

Αφήστε το σχόλιό σας