Την ιδέα στην οποία θα βασιστεί το επόμενο άλμπουμ της συνεχίζει να ξετυλίγει η Alessia Cara.

Η Alessia Cara, στην οποία απονεμήθηκε φέτος το βραβείο Grammy για τον «Καλύτερο Νέο Καλλιτέχνη», κυκλοφορεί το ολοκαίνουργιο single και video clip «Trust My Lonely» μέσω της Def Jam Recordings / Universal Music.

Το «Trust My Lovely» διαδέχεται το «Growing Pains» και το «A Little More», που ακούσαμε τον Ιούνιο και του Ιούλιο αντίστοιχα. Τα τρία τραγούδια θα συμπεριληφθούν στο επερχόμενο άλμπουμ «The Pains Of Growing» της Καναδής τραγουδίστριας και τραγουδοποιού.

Στο φωτεινό και πολύχρωμο video clip για το «Trust My Lovely», η Alessia Cara φοράει ξανά το υπερμέγεθες κουστούμι με το οποίο εμφανίστηκε στο μουσικό βίντεο του «Growing Pains», καθώς και στις πρόσφατες τηλεοπτικές εμφανίσεις της στον Jimmy Fallon, στον Stephen Colbert και «The Today Show».

Alessia Cara - Hit Channel

«Είναι είναι ένας καλλιτεχνικός τρόπος να συμβολίσει την ιδέα ότι μεγαλώνεις. Μερικές φορές αισθάνεσαι κατά κάποιον τρόπο ότι πνίγεσαι και νιώθεις ότι δεν είσαι έτοιμος για τους ρόλους που σου πετάει η ζωή. Οπότε αυτή είναι η δική μου μέθοδος για να το συμβολίσω με έναν καλλιτεχνικό τρόπο», ανέφερε η Alessia Cara.

Η νεαρή τραγουδίστρια διευκρίνισε επίσης ότι «το υπερμέγεθες κουστούμι αντιπροσωπεύει οπτικά την ιδέα ότι μεγαλώνεις τόσο γρήγορα ή ότι προσπαθούμε να προσαρμόσουμε τους εαυτούς μας σε ρόλους που νιώθουμε ότι είναι πολύ μεγάλοι για να τους διαχειριστούμε».

«Δεν είμαστε πάντα προετοιμασμένοι για τη ζωή όταν έρχεται επάνω μας με τέρμα το γκάζι», συμπλήρωσε. «Μερικές φορές νιώθεις ότι πνίγεσαι λίγο, μερικές φορές είναι τετριμμένο και στάσιμο. Αυτό είναι ένα κουστούμι.»

 

Αφήστε το σχόλιό σας