Το «The Pains Of Growing» συνοψίζει και εξετάζει τη διαδρομή της Alessia Cara από την εφηβεία στην ενηλικίωση.

Η Alessia Cara κυκλοφορεί το δεύτερο άλμπουμ της «The Pains Of Growing», μέσω της Def Jam Recordings / Universal Music.

Η 22χρονη Καναδή μοιράζεται επίσης μία σειρά τριών σύντομων βίντεο – επεισοδίων με τίτλο «The More You Grow». Παρακολουθήστε το πρώτο επεισόδιο, «Crushed Dreams», στο προφίλ της Twitter και στο Instagram.

Το «Pains Of Growing» είναι αυτοβιογραφικό άλμπουμ 15 τραγουδιών που καταγράφει τις προσωπικές εμπειρίες της Alessia Cara τα τελευταία χρόνια και έχει τύχει θερμής υποδοχής από τα μέσα ενημέρωσης.

Alessia Cara - Trust My Lonely (video) - Hit Channel

«Στο εξαιρετικό δεύτερο άλμπουμ της, η Cara έρχεται πραγματικά ως η κύρια φωνή της απογοήτευσης των νέων ενηλίκων», γράφει ο Rob Sheffield του «Rolling Stone» δίνοντας βαθμολογία 4/5 αστέρων.

«Η Cara έχει ωριμάσει πολύ μετά το “Here”, αλλά εξακολουθεί να ακούγεται γεμάτη αυτοπεποίθηση και φρεσκάδα…», υπογραμμίζει.

«Η αισθαντική φωνή της έχει ωριμάσει, με μία πινελιά από Billie Holiday… Βλέπει τον εαυτό της ως αουτσάιντερ, σαν το κορίτσι στα περιθώρια που δεν προσαρμόζεται ποτέ… Σε όλο το “The Pains Of Growing”, έχει ένα ύφος που είναι ολότελα δικό της», επισημαίνει.

Alessia Cara - Hit Channel

Η Alessia Cara φορά ένα υπερμέγεθες ανδρικό κουστούμι στο εξώφυλλο του «The Pains Of Growing», αλλά και στα video clip για το «Trust My Lovely» και το «Growing Pains». Με την ίδια ενδυμασία εμφανίστηκε επίσης σε διάφορες τηλεοπτικές εμφανίσεις της.

«Είναι είναι ένας καλλιτεχνικός τρόπος να συμβολίσει την ιδέα ότι μεγαλώνεις. Μερικές φορές αισθάνεσαι κατά κάποιον τρόπο ότι πνίγεσαι και νιώθεις ότι δεν είσαι έτοιμος για τους ρόλους που σου πετάει η ζωή. Οπότε αυτή είναι η δική μου μέθοδος για να το συμβολίσω με έναν καλλιτεχνικό τρόπο», ανέφερε η Alessia Cara.

Η νεαρή τραγουδίστρια διευκρίνισε επίσης ότι «το υπερμέγεθες κουστούμι αντιπροσωπεύει οπτικά την ιδέα ότι μεγαλώνεις τόσο γρήγορα ή ότι προσπαθούμε να προσαρμόσουμε τους εαυτούς μας σε ρόλους που νιώθουμε ότι είναι πολύ μεγάλοι για να τους διαχειριστούμε».

«Δεν είμαστε πάντα προετοιμασμένοι για τη ζωή όταν έρχεται επάνω μας με τέρμα το γκάζι», συμπλήρωσε. «Μερικές φορές νιώθεις ότι πνίγεσαι λίγο, μερικές φορές είναι τετριμμένο και στάσιμο. Αυτό είναι ένα κουστούμι.»

 

Αφήστε το σχόλιό σας