Το «Growing Pains» είναι το πρώτο άκουσμα από το δεύτερο δίσκο της Alessia Cara.

Η Alessia Cara, βραβευμένη με το Grammy του «Καλύτερου Νέου Καλλιτέχνη» και η πιο δημοφιλής νέα καλλιτέχνιδα του 2017, κυκλοφορεί το ολοκαίνουριο single «Growing Pains» μέσω της Def Jam Recordings / Universal Music.

Το «Growing Pains» είναι το πρώτο single από το επερχόμενο άλμπουμ της Alessia Cara.

Το τραγούδι είναι η πρώτη προσωπική κυκλοφορία της 22χρονης τραγουδίστριας από τον Καναδά μετά τον παρθενικό δίσκο της, το πλατινένιο «Know-It-All», που έγινε πραγματικότητα το 2015 και σύστησε τραγούδια όπως το «Here» και «Scars To Your Beautiful».

Ενδιάμεσα, η Alessia Cara είχε πραγματοποιήσει μία σειρά από επιτυχημένες συνεργασίες.

Το τετραπλά πλατινένιο «1-800-273-8255» του Logic, όπου συμμετείχε και ο Khalid, μετρά περισσότερα από 1,5 δισεκατομμύρια streams παγκοσμίως. Μαζί με το «Stay», τη διπλά πλατινένια σύμπραξη με τον Zedd, και άλλες επιτυχίες, η Alessia Cara διαθέτει πάνω από 7 δισεκατομμύρια streams στις ψηφιακές πλατφόρμες μέχρι σήμερα.

Παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει προταθεί προς βράβευση στις μεγαλύτερες μουσικές διοργανώσεις. Μεταξύ άλλων, έχει κερδίσει ένα βραβείο Grammy σε σύνολο τεσσάρων υποψηφιοτήτων, ένα Juno Award σε σύνολο έξι υποψηφιοτήτων και δύο MTV Video Music Awards.

Στο «Growing Pains», η Alesia Cara παλεύει με τα συναισθήματα της σύγχυσης και της απομόνωσης, ψάχνει για γαλήνη και τελικά βρίσκει τη χαρά αντικρίζοντας τη γρήγορη μετάβασή της από παιδί σε νεαρή ενήλικα και καλλιτέχνη.

Ο δεύτερος ολοκληρωμένος δίσκος της Alessia Cara θα έχει τον τίτλο «The Pains of Growing» και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο Σεπτέμβριο.

 

Αφήστε το σχόλιό σας