Την ερμηνευτική πλευρά τους παρουσιάζουν οι Alcatrash.

Οι Alcatrash, η ταλαντούχα και κεφάτη μπάντα που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, επιστρέφει δισκογραφικά και παρουσιάζει το νέο τραγούδι της και video clip με τίτλο «Σα Να Σ’ Αγαπάω».

Ο Πέτρος Πυλαρινός, ο Σταύρος Κωστής, ο Ανδρέας Βούλγαρης και ο Κωνσταντίνος Παπασπυρόπουλος, εκτός από τις εμφανίσεις τους ανά την Ελλάδα και την επί σκηνής συνεργασία τους με τον Γιώργο Μαζωνάκη, την Άντζελα Δημητρίου και τον Νίκο Κουρκούλη, ξεσηκώνουν κάθε μεσημέρι το τηλεοπτικό κοινό, μέσα από την εκπομπή «Για Την Παρέα» του Νίκου Μουτσινά.

Μάλιστα, οι μουσικές παρεμβάσεις τους κάνουν το σατιρικό κομμάτι της «Χρυσής Τηλεόρασης» ακόμα πιο απολαυστικό.

Με το single «Σα Να Σ’ Αγαπάω», που έρχεται μετά το groovy καλοκαιρινό anthem «Έχω Ξεχάσει Τι Πίνω», οι Alcatrash ξεδιπλώνουν την πιο ερμηνευτική πλευρά τους, μέσα από μία δυναμική ερωτική μπαλάντα.

Τη μουσική και τους στίχους υπογράφει ο κεντρικός τραγουδιστής του συγκροτήματος ο Πέτρος Πυλαρινός. Την παραγωγή φρόντισε ο έμπειρος Χρήστος Soumka. Τη σκηνοθεσία του video clip, που περιγράφει ατμοσφαιρικά τις όμορφες στιγμές και το φινάλε μία σχέσης, ανέλαβε ο Yiannis Mpoutsis.

Το νέο τραγούδι «Σα Να Σ’ Αγαπάω» των Αlcatrash κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.

 

Αφήστε το σχόλιό σας