Δείτε τις πωλήσεις άλμπουμ για την 46η εβδομάδα του 2018, όπως καταγράφονται στο επίσημο IFPI Chart.

Το Νο. 1 του επίσημου IFPI Chart καταλαμβάνει το soundtrack της κινηματογραφικής ταινίας «A Star Is Born» (Ένα Αστέρι Γεννιέται) με τη Lady Gaga και τον Bradley Cooper.

Το άλμπουμ κατάφερε να κάνει ντεμπούτο στην πρώτη θέση τόσο της Ηνωμένων Πολιτειών, θέση στην οποία παρέμεινε επί τρεις συνεχόμενες εβδομάδες, όσο και του Ηνωμένου Βασιλείου. Το «Shallow» βρίσκεται στην κορυφή του iTunes στην Ελλάδα και έχει περάσει 47 ημέρες στο Νο. 1 στην παγκόσμια κατάταξη του iTunes.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ακόμα ένα soundtrack, αυτό του «Bohemian Rhapsody», μίας ταινίας που αναφέρεται στη δημοφιλή μπάντα των Queen, στη μουσική της αλλά και στον εκκεντρικό τραγουδιστή τους, τον Freddie Mercury.

Για πρώτη φορά στα χρονικά, τραγούδια από την επική συναυλία «Live Aid» (1985) των Queen κυκλοφορούν ως κομμάτι του soundtrack της ταινίας.

Από τις νέες εισόδους στο IFPI Chart ξεχωρίζουν το «Down The Road Wherever» (No. 5) του Mark Knoplfer, το «Σωστό Μου Λάθος» (Νο. 15) του Ηλία Βρεττού και το «Delta» (Νο. 34) των Mumford & Sons.

Στην κατάταξη επιστρέφουν μεταξύ άλλων:

Το «Egypt Station» (Νο. 44) του Paul McCartney, το «Εδώ Λιλιπούπολη» (Νο. 46) του Μάνου Χατζιδάκι, το «Back To Black» (No. 53) της Amy Winehouse, τα «Αποτυπώματα» (Νο. 56) του Πέτρου Ιακωβίδη, το «Θα ‘Θελα Αυτή Την Μνήμη Να Πω» (Νο. 60) του Στέφανου Κορκολή με τη Σοφία Μανουσάκη, η «Ταράτσα του Φοίβου» (Νο. 70) του Φοίβου Δεληβοριά και το live album «Είπα Στους Φίλους Μου» (Νο. 75) της Ελεωνόρας Ζουγανέλη.

Δείτε αναλυτικά το Top 75 του IFPI Chart στην επόμενη σελίδα.

Αφήστε το σχόλιό σας