Δείτε τις πωλήσεις άλμπουμ για την 43η εβδομάδα του 2018, όπως καταγράφονται στο επίσημο IFPI Chart.

1Με λίγα λόγια

Στο Νο1 του επίσημου IFPI Chart παραμένει για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα ο Κωνσταντίνος Αργυρός με το νέο δίσκο του «Το Κάτι  Παραπάνω».

Το άλμπουμ σαρώνει στα ραδιοφωνικά και στα ψηφιακά charts. Τρία από τα τραγούδια του («Λιώμα», «Δεν Έχω Πολλά», «Σ’ Έχω Ξεπεράσει») καταλαμβάνουν αντίστοιχα τρεις θέσεις στο Top 20 του ελληνικού Airplay Chart, ενώ έχει κατακλύσει τις κορυφαίες θέσεις στο ελληνικό Digital Singles Chart της IFPI.

Από τις νέες εισόδους στο IFPI Chart ξεχωρίζουν το «Dancing Queen» (Νο. 26) της Cher με διασκευές σε κλασικά τραγούδια των ABBA, το «Sì» (Νο. 30) του Andrea Bocelli με συμμετοχές – έκπληξη από τον Ed Sheeran και την Dua Lipa και το soundtrack της ταινίας τρόμου «Suspiria» (No. 52), το οποίο υπογράφει και ερμηνεύει ο Thom Yorke των Radiohead.

Στην κατάταξη επιστρέφουν μεταξύ άλλων  το «Πέρα Απ’ Τα Μάτια Μου» (Νο. 3) του Γιάννη Πλούταρχου, το «Ποτέ Δεν Έφυγα Από ‘Δω» (Νο. 17) της Νατάσας Θεοδωρίδου, η επετειακή επανέκδοση του «Appetite For Destruction» (Νο. 48) από τους Guns n’ Roses και το  «Αλκοολικές Οι Νύχτες» (Νο. 64) του Παντελή Παντελίδη.

Δείτε αναλυτικά το Top 75 του IFPI Chart στην επόμενη σελίδα.

1 ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε το σχόλιό σας