Δείτε τις πωλήσεις άλμπουμ για την 42η εβδομάδα του 2018, όπως καταγράφονται στο επίσημο IFPI Chart.

1Με λίγα λόγια

Στο Νο1 του επίσημου IFPI Chart κάνει ντεμπούτο ο Κωνσταντίνος Αργυρός με το νέο δίσκο του «Το Κάτι  Παραπάνω».

Το άλμπουμ σαρώνει στα ραδιοφωνικά και στα ψηφιακά charts. Τρία από τα τραγούδια του («Λιώμα», «Δεν Έχω Πολλά», «Σ’ Έχω Ξεπεράσει») καταλαμβάνουν αντίστοιχα τρεις θέσεις στο Top 20 του ελληνικού Airplay Chart, ενώ έχει κατακλύσει τις κορυφαίες θέσεις στο ελληνικό Digital Singles Chart της IFPI.

Από τις νέες εισόδους στο IFPI Chart ξεχωρίζουν, εκτός από «Το Κάτι  Παραπάνω» του Κωνσταντίνου Αργυρού, το soundtrack της ταινίας «Bohemian Rhapsody» (Νο 11) για τον Freddie Mercury και τους Queen, το «Έλα Και Ράγισε Τον Κόσμο Μου» (Νο 24) της Βιολέτας Ίκαρη, το «The Carter V» (Νο 33) του Lil Wayne, το «Cry Pretty» (Νο 42) της Carrie Underwood, το «Happy Xmas» (No 49) του Eric Clapton και το «YSIV» (Νο 69) του Logic.

Στην κατάταξη επιστρέφουν μεταξύ άλλων :

Το «Μπελ Ρεβ Live» (Νο 35) της Νατάσσας Μποφίλιου, «Το Χαμόγελο της Τζοκόντα» (Νο 36) του Μάνου Χατζιδάκι, η συλλογή «Φίλησέ Με» (Νο 37) του Κωνσταντίνου Αργυρού, το «Δε Σε Φοβάμαι Ουρανέ (Νο 37) της Πάολα με τον Γιώργο Θεοφάνους, το «Με Στόμα Που Γελά» (Νο 41) του Θανάση Παπακωσταντίνου με το  Σωκράτη Μάλαμα, το «Έρωτας Ή Τίποτα» (Νο 45) του Γιώργου Νταλάρα, το «Όλα Είναι Για Μας» (Νο 51) του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, το «Λόγια Που Καίνε» (Νο58) του Γιώργου Σαμπάνη, το «Ερωτευμένος» (Νο58) του Νίκου Βέρτη και το «?» του XXXTentacion.

Επίσης επανέρχονται στο Top 75 τα άλμπουμ «Ουράνιο Τόξο Που Του Λείπανε 2 Χρώματα» (Νο 54) και «Πανσέληνος Και Κάτι – Εκ-Πνοή» (Νο74) του Παντελή Παντελίδη.

Δείτε αναλυτικά το Top 75 του IFPI Chart στην επόμενη σελίδα.

1 ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε το σχόλιό σας