Δείτε τις πωλήσεις άλμπουμ για την 41η εβδομάδα του 2018, όπως καταγράφονται στο επίσημο IFPI Chart.

1Με λίγα λόγια

Στο Νο1 του επίσημου IFPI Chart παραμένει για δεύτερη εβδομάδα η συλλογή «Όλα Ελληνικά 2018», με 35 non stop μεγάλες επιτυχίες in-the-mix από τον DJ Harry V.

Στην φετινή συνέχεια του απόλυτου mix, θα βρείτε μαζί με τις διαχρονικές επιτυχίες από τους Γιώργο Μαζωνάκη, Κωνσταντίνο Αργυρό, Νίκο Βέρτη, Μιχάλη Χατζηγιάννη, Βασίλη Καρρά, Σάκη Ρουβά, Νίκο Μακρόπουλο, ΜΕΛΙSSES, και τις νεότερες επιτυχίες από Πάνο Κιάμο, Γιώργο Σαμπάνη, Έλλη Κοκκίνου, Μαλού και πολλούς ακόμη αγαπημένους καλλιτέχνες.

Από τις νέες εισόδους στο IFPI Chart ξεχωρίζουν:

Ο δίσκος «Του Κόσμου Αυτό Το Κάτι» (Νο. 13) του Χρυσόστομου Καραντωνίου και του Νίκου Μωραΐτη, όπου συμμετέχουν οι Ελευθερία Αρβανιτάκη, Μανώλης Λιδάκης, Μανώλης Μητσιάς, Γιώργος Νταλάρας, Πάνος Παπαϊωάννου, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Ελένη Ροδά, Μπάμπης Στόκας και Ελένη Τσαλιγοπούλου, αλλά και το soundtrack της ταινίας «A Star Is Born» (Νο. 14) με τη Lady Gaga και τον Bradley Cooper.

Στην κατάταξη επιστρέφουν μεταξύ άλλων το νέο άλμπουμ του Shawn Mendes με τίτλο το όνομά του (Νο 45), το «Divide» (No. 45) του Ed Sheeran, η ζωντανή ηχογράφηση από την «Ταράτσα του Φοίβου» (Νο. 56) του Φοίβου Δεληβοριά και το «Queen» (Νο. 64) της Nicki Minaj.

Δείτε αναλυτικά το Top 75 του IFPI Chart στην επόμενη σελίδα.

Αφήστε το σχόλιό σας