Δείτε τις πωλήσεις άλμπουμ για την 36η εβδομάδα του 2018, όπως καταγράφονται στο επίσημο IFPI Chart.

1Με λίγα λόγια

Το soundtrack του «Mamma Mia! Here We Go Again» καταλαμβάνει την πρώτη θέση στο επίσημο IFPI Chart για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα.

Στο soundtrack, αγαπημένα τραγούδια των ABBA όπως τα «Fernando», «When I Kissed The Teacher», «Dancing Queen» και άλλα, επανακυκλοφορούν σε νέες και ανανεωμένες εκτελέσεις.

Στο «Mamma Mia! Here We Go Again» πρωταγωνιστούν οι Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth, Stellan Skarsgård, Julie Walters, Dominic Cooper και Christine Baranski οι οποίοι επαναλαμβάνουν τους ρόλους τους από το «Mamma Mia! The Movie», με την προσθήκη των Lily James και Cher.

Το καστ συμπληρώνουν οι Alexa Davies, Josh Dylan, Andy Garcia, Jeremy Irvine, Hugh Skinner, Jessica Keenan Wynn και ο δικός μας Πάνος Μουζουράκης.

Από τις νέες εισόδους στο IFPI Chart ξεχωρίζουν το «Marauder» (Νο48) των Interpol, το «Anthem» (Νο51) της Madeleine Peyroux και το «Queen» (Νο73) της Nicki Minaj.

Στην κατάταξη επιστρέφουν μεταξύ άλλων το «Πέρα Απ’ Τα Μάτια Μου» (Νο24) του Γιάννη Πλούταρχου, το «Best Of 2008 – 2014» (Νο38) του Αντώνη Ρέμου, το live album της Μελίνας Ασλανίδου με το Χρήστο Νικολόπουλο (Νο41), το «Youngblood» (Νο57) των 5 Seconds Of Summer και το «Blurryface» (Νο57) των twenty one pilots.

Δείτε αναλυτικά το Top 75 του IFPI Chart στην επόμενη σελίδα.

Αφήστε το σχόλιό σας