Δείτε τις πωλήσεις άλμπουμ για την 35η εβδομάδα του 2018, όπως καταγράφονται στο επίσημο IFPI Chart.

1Με λίγα λόγια

Το επίσημο IFPI Chart επιστρέφει μετά από τέσσερις εβδομάδες απουσίας και το soundtrack του «Mamma Mia! Here We Go Again» καταλαμβάνει την πρώτη θέση.

Στο soundtrack, αγαπημένα τραγούδια των ABBA όπως τα «Fernando», «When I Kissed The Teacher», «Dancing Queen» και άλλα, επανακυκλοφορούν σε νέες και ανανεωμένες εκτελέσεις.

Στο «Mamma Mia! Here We Go Again» πρωταγωνιστούν οι Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth, Stellan Skarsgård, Julie Walters, Dominic Cooper και Christine Baranski οι οποίοι επαναλαμβάνουν τους ρόλους τους από το «Mamma Mia! The Movie», με την προσθήκη των Lily James και Cher.

Το καστ συμπληρώνουν οι Alexa Davies, Josh Dylan, Andy Garcia, Jeremy Irvine, Hugh Skinner, Jessica Keenan Wynn και ο δικός μας Πάνος Μουζουράκης.

Από τις νέες εισόδους στο IFPI Chart ξεχωρίζουν το «Everything Is Love» (Νο 7) της Beyoncé και του JAY-Z (aka The Charters), το «Sweetener» (Νο 21) της Ariana Grande, το «Εγώ» (Νο 32) των 15 50 και το «Ye» (Νο 60) του Kanye West.

Στην κατάταξη επιστρέφουν μεταξύ άλλων το «Ερωτευμένος» (Νο 29) του Νίκου Βέρτη, το «Rise Of Strings» (Νο 40) των String Demons, το «Χαμόγελο της Τζοκόντα» (Νο 54) του Μάνου Χατζιδάκι, το «Θαθελα Αυτήν Την Μνήμη Να Πω» (Νο 55) όπου ο Στέφανος Κορκολής μελοποιεί Κ. Π. Καβάφη και ερμηνεύει η Σοφία Μανουσάκη, η «Αρετή» (Νο 71) του Παντελή Κυραμαργιού και των Πλέγμα, αλλά και το «Culture II» των Migos.

 

Δείτε αναλυτικά το Top 75 του IFPI Chart στην επόμενη σελίδα.

Αφήστε το σχόλιό σας