Δείτε τις πωλήσεις άλμπουμ για την 30ή εβδομάδα του 2018, όπως καταγράφονται στο επίσημο IFPI Chart.

1Με λίγα λόγια

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη συνεχίζει για τρίτη διαδοχική εβδομάδα στην κορυφή των πωλήσεων στο επίσημο IFPI Chart με το νέο άλμπουμ «Πού Με Φτάσανε Οι Έρωτες».

Τα τραγούδια του άλμπουμ έχουν αρχίσει να κάνουν αμέτρητες διαδρομές παρέα με τον καθένα μας, στα ακουστικά στο μετρό ή στα ηχεία του αυτοκινήτου σε διαδρομές με ανοιχτά καλοκαιρινά παράθυρα, στην ησυχία του καναπέ μας και στις χαρές της παρέας.

Από την αρχή μέχρι το τέλος, το κοινό ανακαλύπτει και πάλι τη χαρά της ακρόασης κρατώντας στα χέρια του το δίσκο «Πού Με Φτάσανε Οι Έρωτες» της Ελεωνόρας Ζουγανέλη.

Στο IFPI Chart αυτής της εβδομάδας υπάρχει μόνο μία νέα είσοδος και αυτή στο Νο71: Η έκδοση βινυλίου του πρώτου άλμπουμ των The Doors, με τίτλο το όνομά τους.

Στην κατάταξη επιστρέφουν μεταξύ άλλων το «…Και Ο Έρως Θεός Είναι…» (Νο62) του Νότη Σφακιανάκη, το «Chroma» (No63) του συνθέτη και μπασίστα Πέτρου Κλαμπάνη, η νέα συλλογή επιτυχιών «Best 2018» (No68) του Γιάννη Κότσιρα και το «Moments» (No72) των Νορβηγών pop icons Marcus & Martinus.

 

Δείτε αναλυτικά το Top 75 του IFPI Chart στην επόμενη σελίδα.

Αφήστε το σχόλιό σας