Δείτε τις πωλήσεις άλμπουμ για την 28η εβδομάδα του 2018, όπως καταγράφονται στο επίσημο IFPI Chart.

1Με λίγα λόγια

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη κατακτά πρώτη θέση των πωλήσεων στο επίσημο IFPI Chart με τη νέα δισκογραφική δουλειά της «Πού Με Φτάσανε Οι Έρωτες».

Το «Πού Με Φτάσανε Οι Έρωτες» είναι ένας δίσκος πολυσυλλεκτικός, αλλά όπως λέει και η ίδια η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, είναι διαφορετικά πολυσυλλεκτικός.

Είχε την ανάγκη, όχι απλά να ακούσει και να διαλέξει τραγούδια αλλά να μπει στην δημιουργική και στην καλλιτεχνική διαδικασία μαζί με τους δημιουργούς. Τα τραγούδια να προκύψουν από τη σχέση και όχι μόνο για τη φωνή της.

Από τις νέες εισόδους στο IFPI Chart ξεχωρίζει το soundtrack του «Mamma Mia! Here We Go Again» (No 9) στο οποίο συμμετέχει -όπως και στην ταινία- ο δικός μας Πάνος Μουζουράκης.

Στην κατάταξη επιστρέφουν μεταξύ άλλων το πρώτο άλμπουμ της Dua Lipa (No 7), το «Κατάστρωμα» (Νο 42) του Κωστή Μαραβέγια, το νέο άλμπουμ του Πάνου Κιάμου με τίτλο το όνομά του (Νο 45), το «beerbongs & bentleys» (Νο 46) του Post Malone, ο νέος δίσκος «Μια Μέρα Πριν Το Χειμώνα» (Νο 52) των Πυξ Λαξ και το «Revival» (Νο 58) του Eminem.

 

Δείτε αναλυτικά το Top 75 του IFPI Chart στην επόμενη σελίδα.

Αφήστε το σχόλιό σας