Δείτε τις πωλήσεις άλμπουμ για την 24η εβδομάδα του 2018, όπως καταγράφονται στο επίσημο IFPI Chart.

11

Την πρώτη θέση των πωλήσεων στο επίσημο IFPI Chart κατακτά η Ελένη Φουρέιρα με το CD «Fuego» που διατέθηκε αποκλειστικά μαζί με εβδομαδιαίο περιοδικό.

Ουσιαστικά επρόκειτο για το τελευταίο άλμπουμ της με τίτλο «Βασίλισσα», περιέχοντας τις προηγούμενες κυκλοφορίες της Ελένης Φουρέιρα και επιπλέον την επιτυχία «Fuego».

Από τις νέες εισόδους ξεχωρίζουν επίσης η ζωντανή ηχογράφηση του Φοίβου Δεληβοριά από την περσινή «Ταράτσα του Φοίβου» μαζί με τους καλεσμένους της (No 7) και το «Liberation» της Christina Aguilera (No 22).

Στο IFPI Chart επιστρέφουν μεταξύ άλλων το «Για Σένα Είμαι Εδώ Του Βαγγέλη Κακουρώτη» (Νο 18), η ζωντανή ηχογράφηση του Κωστή Μαραβέγια από τον κήπο του Μεγάρου Μουσικής το 2013 (Νο 55), αλλά και τα τέσσερα άλμπουμ που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα οι Imam Baildi: Το «Imam Baildi» (Νο 32), το «Cookbook» (Νο 41), το «ΙΙΙ – Tria» (Νο 38) και το «Live» (Νο 60).

Εκτός αυτών, επανέρχεται και το πρώτο προσωπικό άλμπουμ της γυναικείας φωνής των Imam Baildi, της Ρένας Μόρφη ως «Σούλη Ανατολή».

 

Δείτε αναλυτικά το Top 75 του IFPI Chart στην επόμενη σελίδα.

Αφήστε το σχόλιό σας