Οι φυσικές πωλήσεις άλμπουμ στην ελληνική αγορά για την 23η εβδομάδα του 2019, όπως καταγράφονται στο επίσημο IFPI Chart.

Στο Νο. 1 του επίσημου IFPI Chart επιστρέφει για δεύτερη εβδομάδα ο νέος δίσκος «Παράξενα Δεμένοι» του Γιώργου Σαμπάνη.

Το άλμπουμ «Παράξενα Δεμένοι» περιέχει 11 πολύ ξεχωριστά τραγούδια, όλα σε μουσική του Γιώργου Σαμπάνη και σε στίχους της μόνιμης στιχουργού του Ελεάνας Βραχάλη.

Το παιδί – θαύμα της ελληνικής δισκογραφίας στην πιο ώριμη στιγμή του, εκπλήσσει με την εκρηκτική ενέργεια και την πρωτόγνωρη δομή των νέων επιτυχιών του.

Το «Παράξενα Δεμένοι» αποδεικνύει για ακόμα μία φορά την τεράστια αγάπη και αποδοχή σε καθετί κυκλοφορεί ο Γιώργος Σαμπάνης.

Από τις νέες εισόδους στο IFPI Chart ξεχωρίζουν η συλλογή «My Songs» του Sting (No. 32), το «Africa Speaks» του Santana (No. 34) και το soundtrack της ταινίας «Pavarotti» (No. 59).

Στην κατάταξη επιστρέφουν μεταξύ άλλων:

Το «Rise Of Strings» των String Demons (No. 12), η συλλογή «The Platinum Collection» των Queen (No. 38), το «Blurryface» των twenty one pilots (No. 41), το «Μια Βάρκα Για Να Πας Απέναντι» του Γιάννη Πάριου (Νο. 44), το «Εδώ Λιλιπούπολη» του Μάνου Χατζιδάκι (Νο. 45), το «Back To Black» της Amy Winehouse (No. 47), το live album «Χίλια Καλώς Εσμίξαμε» του Γιάννη Χαρούλη (Νο. 59), το «Χ» του Ed Sheeran (No. 67) και το «Στιγμές» του Γιάννη Πλούταρχου από το 2007 (Νο. 73).

Δείτε αναλυτικά το Top 75 του IFPI Chart στην επόμενη σελίδα.

Αφήστε το σχόλιό σας