Δείτε τις πωλήσεις άλμπουμ για την 23η εβδομάδα του 2018, όπως καταγράφονται στο επίσημο IFPI Chart.

11

Όπως έχει ήδη αναφερθεί, η Μελίνα Ασλανίδου κατακτά με τη νέα δισκογραφική δουλειά «Ξημερώνει Κυριακή» την πρώτη θέση των πωλήσεων στο επίσημο IFPI Chart.

Το «Ξημερώνει Κυριακή» περιέχει μία σειρά από σύγχρονα διασκευασμένα τραγούδια του μεγάλου συνθέτη μας, Μίμη Πλέσσα.

Ένα σπάνιο άλμπουμ με τα πιο γνωστά τραγούδια του Μίμη Πλέσσα από τη δυναμική και ταυτόχρονα αέρινη λαϊκή φωνή της Μελίνας Ασλανίδου σε σύγχρονες διασκευές, που έχουν προσδώσει ένα σημερινό ήχο στις γνωστές μεγάλες επιτυχίες.

Από τις νέες εισόδους ξεχωρίζει ο νέος και συνάμα πολυσυλλεκτικός δίσκος της Ελεωνόρας Ζουγανέλη με τίτλο «Πού Με Φτάσανε Οι Έρωτες», ο οποίος κάνει δυναμικό ντεμπούτο στο Νο 2 της κατάταξης.

Στο IFPI Chart επιστρέφουν μεταξύ άλλων το «Xenos» (Νο 13) του Leon of Athens, τα χρυσά «Αποτυπώματα» (Νο 34) του Πέτρου Ιακωβίδη, το «…Και Ο Έρως Θεός Είναι….» (Νο 63) του Νότη Σφακιανάκη, το EP «My Dear Melancoly,» του The Weeknd και το «Δε Σε Φοβάμαι Ουρανέ» (Νο 72) της Πάολα σε συνθέσεις του Γιώργου Θεοφάνους.

Στο Νο 70 συναντάμε τον 134ο(!) δίσκο της Νάνας Μούσχουρη, με τίτλο «Forever Young», όπου διασκευάζει από Amy Winehouse μέχρι John Lennon.

 

Δείτε αναλυτικά το Top 75 του IFPI Chart στην επόμενη σελίδα.

Αφήστε το σχόλιό σας